Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorlar bir görsün de merak ediyorum ne söyleyeceklerini bir bütün olarak görüntüsü iyi değil burnumun küçültmeye ihtiyacı yoktu küçültmüş hangi açıdan bakarsan bak kötü bir burun olduucuysa kolay daha basit bir ameliyatla atlatırsın ama sırtı daha uzun sürüyor
Sağ kanat içeri girmiş ve oradan fazla kıkırdak alınmış tuhaf duruyor solda da çökme var ama sağ kanadi çok enteresan bir hale getirdi doktorsol kanat çökmüş sanırım
Maalesef öyle ve yapabileceğimiz hiçbir şeyde yok doktorun yanına kâr kalacakcanım büyük geçmiş olsun hepimiz mağduruz bu konuda![]()
Evet yeterince küçük özelikle söyleyeceğim daha fazla küçültmeyin diye2.smeliyatta daha da küçültmesinler derdini iyi anlat
Doktorlar anlaşmış gibi hep aynı açıklamayı yapıyor demekki benim duyduklarıma ne kadar benziyor önce kabul etmiyorlar sonra önceden de vardı deyip sorumluluk almıyorlar ve sonra ameliyatla hallederiz.bencede aynı doktora olma başka doktorlar ile görüş.Aynen öyle herkes yamuk diyor burnuma ısrarla sadece doktor değil diyordu. Bi vesikalık çektirip acaba yamuk mu değil mi dedim doktora. Önce ben günde üç burun yapıyorum sendeki kıkırdak hafızası o tarafa çekiyor ameliyat öncesinde aynı tarafa yamuktu dedi.Bende o zaman yamuk olan hiçbir burna ameliyata lüzum yok zaten yamuk olacak bundan bu çıkıyor dedim. Sadece baktı hiç bir şey demedi. Sonra yamukluğu kabul etti. Neymiş ocak ayında kapalı teknikle girer düzeltirmiş. Peki ben nasıl güvenebilirim sana, açıkla yapamadığın şeyi kapalı teknikle nasıl yapacaksın. Ve yalanını yakalamış gibi bi durum oldu. Yamuk değil dediği burna beş dakika sonra düzeltirim hafif bi eğrilik var dedin. Hafifse neden herkes anlıyor.
Ya bu kandırmaya çalışmak değil de ne?
Ameliyatımda bir hata olduğunu ve öylece kapamak zorunda kaldığını düşünüyorum. Başka doktorlarla görüşeceğim. Psikolojim bozuldu. Arkadaşlar doktorunuzu iyi seçin![]()
https://www.google.com.tr/search?q=...iqzVAhXBBBoKHaJKC3cQ_AUICigB&biw=1862&bih=866Sağ kanat içeri girmiş ve oradan fazla kıkırdak alınmış tuhaf duruyor solda da çökme var ama sağ kanadi çok enteresan bir hale getirdi doktor
Evet açılıyor şimdi bakarım teşekkür ederimhttps://www.google.com.tr/search?q=...iqzVAhXBBBoKHaJKC3cQ_AUICigB&biw=1862&bih=866
link açılıyormu bilmiyorum bakın burda insanların düzelmiş 2. ameliyatla çaresi var
Sizin şu anda iyi görünüyor mu?bende en baştan beri böyleydi burun deliklerinin çok küçük olduğu en önce anlaşılan oldu birinci hafta gördüm burnumu çok kötüydü hali ama o zaman daha fazla şişlik vardı 15.gün açıldı bantlar o zamanda aynıydı 18.günden beride durumu böyle şimdi 6.ay bitmek üzere.sonradan da çökme olabiliyormuş ama bende en baştan beri böyleydi.1 yıldan sonra bile burnunda çökme olabilir diyorlar tabi sizin şimdi iyiyse bence sonrası için çokta endişelenmemek gerekiyor.ödemler sadece daha şiş görünmesine neden olur kusurlu görünmez benceÖncelikle geçmiş olsun çok üzğldüm senın adına ne umutlarla oluyoruz bu ameliyatı çektiğimiz sıkıntı stres ayrı verdiğimiz paralar ayrı bende oldum bu gğn 20. Günüm insan ister istemez başarısız operasyonları görünce tedirgin oluyor acaba ödemler inşnce bende aynı şeyı yaşarmyım diye siz ne zaman ameliyat olmuştumuz ve ne zaman belli olmaya başladı çokuntuler
Çok şükür cnm benim herhangi bir sorun görünmüyo deviasyon yapıldı bende konkalar büyümüştü alerjik rinit vardı hiç nefes alamıyordum estetik olarak kemer şekillendirildi burun ucum düşüktü ve sol tarafta içe kayma vardıSizin şu anda iyi görünüyor mu?bende en baştan beri böyleydi burun deliklerinin çok küçük olduğu en önce anlaşılan oldu birinci hafta gördüm burnumu çok kötüydü hali ama o zaman daha fazla şişlik vardı 15.gün açıldı bantlar o zamanda aynıydı 18.günden beride durumu böyle şimdi 6.ay bitmek üzere.sonradan da çökme olabiliyormuş ama bende en baştan beri böyleydi.1 yıldan sonra bile burnunda çökme olabilir diyorlar tabi sizin şimdi iyiyse bence sonrası için çokta endişelenmemek gerekiyor.ödemler sadece daha şiş görünmesine neden olur kusurlu görünmez bence
Sizin şu anda iyi görünüyor mu?bende en baştan beri böyleydi burun deliklerinin çok küçük olduğu en önce anlaşılan oldu birinci hafta gördüm burnumu çok kötüydü hali ama o zaman daha fazla şişlik vardı 15.gün açıldı bantlar o zamanda aynıydı 18.günden beride durumu böyle şimdi 6.ay bitmek üzere.sonradan da çökme olabiliyormuş ama bende en baştan beri böyleydi.1 yıldan sonra bile burnunda çökme olabilir diyorlar tabi sizin şimdi iyiyse bence sonrası için çokta endişelenmemek gerekiyor.ödemler sadece daha şiş görünmesine neden olur kusurlu görünmez bence