Özgür yörük 'ün marifeti (!)

Çok şükür cnm benim herhangi bir sorun görünmüyo deviasyon yapıldı bende konkalar büyümüştü alerjik rinit vardı hiç nefes alamıyordum estetik olarak kemer şekillendirildi burun ucum düşüktü ve sol tarafta içe kayma vardı
Sizede geçmiş olsun sevindim iyi olmasina

Sizede geçmiş olsun sevindim iyi olmasina
Sizinde düzelicek inş kız karddşimde başarısız bir operasyon geçirdi hala nefes alamıyor burun ucu sivri belliki bir kaç yıla iyice düşücek kemeri dümdüz bırakmış benim doktoruma muayne oldu dr beyın söylediği kanallar desteklenmemiş ve yapışıklıl olmuş burun ucuna yeterlı kıkırdak konulmamış yada sağlamlaştırılmamış kasım 27 revizyon olucak inş hepimiz çok mutlu olalım sonuçlarla

Bu arada isim verdiğiniz ve ifşa ettiğiniz için teşekkürler dr u kız kardeşimin isteği üzerine bende yazıyorum burnunu mahveden şahsı amir ali belki birilerine faydamız olur

Sizinde düzelicek inş kız karddşimde başarısız bir operasyon geçirdi hala nefes alamıyor burun ucu sivri belliki bir kaç yıla iyice düşücek kemeri dümdüz bırakmış benim doktoruma muayne oldu dr beyın söylediği kanallar desteklenmemiş ve yapışıklıl olmuş burun ucuna yeterlı kıkırdak konulmamış yada sağlamlaştırılmamış kasım 27 revizyon olucak inş hepimiz çok mutlu olalım sonuçlarla
Inşallah öyle olur tek çözüm yolu revizyon olup bu durumdan kurtulmak

Bu arada isim verdiğiniz ve ifşa ettiğiniz için teşekkürler dr u kız kardeşimin isteği üzerine bende yazıyorum burnunu mahveden şahsı amir ali belki birilerine faydamız olur
Ben doktor ismi yazılması gerektiğini düşünüyorum sonuçta biz onların yaptığı başarısız ameliyatlar yüzünden hem maddi hem de manevi ciddi bedeller ödüyoruz 1 yıl gibi uzun bir zamanımızda ziyan oluyor çevreden duyduğumuz olumsuz sözler yasadigimiz mutsuzluk bunların hepsine karşılık bir doktor adı yazmışım çok mu?hem neden saklayalım ki olan zaten hastalara oluyor en azından bilinsin yaşadığımız durum.doktor adı yazmayanlari da anlamıyorum neden sakliyorlar

Back
X