merhaba arkadaslar.birilerine derdimi anlatmazsam çatlıycam ( dışarıya çıktığım andan itibaren dudaklarım kasılıyo,suratım asılıyo,kendımı berbat çirkin suratsız hıssedıyorum ve dısardan kasıldgım cok bellı oluyo.bu durumda daha da kotu oluyorum.sankı herkes bana bakıyomus gıbı hıssedıyorum,dısardan guzel bulunmama ragmen ben kendımı dısarda cok kasıntı,cırkın goruym...hatta artık evde arkadaslarımın yanında bıle boyle olmaya basladı.kendımı cok caresız hıssedıyrum.yasamaktan bıktım artık inaçlı bırı olmasam sımıdıye coktan ıntıhar etmıstım
( dışarıya çıktığım andan itibaren dudaklarım kasılıyo,suratım asılıyo,kendımı berbat çirkin suratsız hıssedıyorum ve dısardan kasıldgım cok bellı oluyo.bu durumda daha da kotu oluyorum.sankı herkes bana bakıyomus gıbı hıssedıyorum,dısardan guzel bulunmama ragmen ben kendımı dısarda cok kasıntı,cırkın goruym...hatta artık evde arkadaslarımın yanında bıle boyle olmaya basladı.kendımı cok caresız hıssedıyrum.yasamaktan bıktım artık inaçlı bırı olmasam sımıdıye coktan ıntıhar etmıstım lutfen bana akıl verın kızlar yardımınıza ıhtıyacım var
  lutfen bana akıl verın kızlar yardımınıza ıhtıyacım var (
(

( dışarıya çıktığım andan itibaren dudaklarım kasılıyo,suratım asılıyo,kendımı berbat çirkin suratsız hıssedıyorum ve dısardan kasıldgım cok bellı oluyo.bu durumda daha da kotu oluyorum.sankı herkes bana bakıyomus gıbı hıssedıyorum,dısardan guzel bulunmama ragmen ben kendımı dısarda cok kasıntı,cırkın goruym...hatta artık evde arkadaslarımın yanında bıle boyle olmaya basladı.kendımı cok caresız hıssedıyrum.yasamaktan bıktım artık inaçlı bırı olmasam sımıdıye coktan ıntıhar etmıstım
( dışarıya çıktığım andan itibaren dudaklarım kasılıyo,suratım asılıyo,kendımı berbat çirkin suratsız hıssedıyorum ve dısardan kasıldgım cok bellı oluyo.bu durumda daha da kotu oluyorum.sankı herkes bana bakıyomus gıbı hıssedıyorum,dısardan guzel bulunmama ragmen ben kendımı dısarda cok kasıntı,cırkın goruym...hatta artık evde arkadaslarımın yanında bıle boyle olmaya basladı.kendımı cok caresız hıssedıyrum.yasamaktan bıktım artık inaçlı bırı olmasam sımıdıye coktan ıntıhar etmıstım lutfen bana akıl verın kızlar yardımınıza ıhtıyacım var
  lutfen bana akıl verın kızlar yardımınıza ıhtıyacım var (
(