Ozguven eksikligi ve mutsuzluk

Trendlyyyy

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
81
7
18
rum sürekli dusunceliyim dalgınım herşeyi kafama takıyorum biri olumsuz bişey söylese çok etkileniyorum bunda eğlendiğimiz günden beri eşimin ailesinin sürekli sıkıntı cikarmasida etkili muhtemelen ama herkes aynışıyor ama hayatına devam.edebiliyor ben niye bunu başaramıyorum aramızda bu durumu yaşayan varmi yardımcı olurmusunuz

Son düzenleme:
Sadece kendinizi umursayin.ben boyle olaylar icin gunlerce aglayan biriydim.ama sonu yok cekirdek aileme odaklandim

Bende sizin gibi yapmayı deniyorum bir türlü beceremiyorum sürekli başkaları hakkımda ne der diye düşünmek gerçekten çok yıpratıcı

Iyi akşamlar arkadaşlar öncelikle vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim
Ben 13 yıllık evliyim eşim çok iyi maddi durumumuz yerinde çok şükür ama evlendiğinden beri biseyler oldu bana kendimi çok mutsuz hissediyorum önceden en ufak şeylerden mutlu olan ben simdi nerdeyse hiçbişeyden mutlu olamıyorum sürekli dusunceliyim dalgınım herşeyi kafama takıyorum biri olumsuz bişey söylese çok etkileniyorum bunda eğlendiğimiz günden beri eşimin ailesinin sürekli sıkıntı cikarmasida etkili muhtemelen ama herkes aynı şeyleri yaşıyor ama hayatına devam.edebiliyor ben niye bunu başaramıyorum aramızda bu durumu yaşayan varmi yardımcı olurmusunuz
Okurken kendimi gördüm... Kendime sürekli dert arıyorum ve en ufak bir olumsuzlukta dünya başıma yıkılıyor sanki

Okurken kendimi gördüm... Kendime sürekli dert arıyorum ve en ufak bir olumsuzlukta dünya başıma yıkılıyor sanki
Aynen nasıl yeneriz bu durumu acaba yokmu söyle birsürü hata yaptığı halde özgüveni hiç zarar görmemiş bir bilirkişi arkadaşımız bize bi yol gostersegosterse

rum sürekli dusunceliyim dalgınım herşeyi kafama takıyorum biri olumsuz bişey söylese çok etkileniyorum bunda eğlendiğimiz günden beri eşimin ailesinin sürekli sıkıntı cikarmasida etkili muhtemelen ama herkes aynışıyor ama hayatına devam.edebiliyor ben niye bunu başaramıyorum aramızda bu durumu yaşayan varmi yardımcı olurmusunuz
Bende senin gibiyim inan olan bize oluyor kendimize ediyoruz çözümü yok yapımız huyumuz böyle keşke böyle olmasam. Umursamaz olsam azıcık ama yapamıyorum elimde değil

zamanla insanları çok ciddiye almamayı öğreneceksiniz, ya da öğrenmelisiniz, sağlıktan başka nimet olmadığını düşünüp olanlara eyvallah deyip geçmelisiniz, o ne dedi bu ne yaptı,kim beni sevmedi kim çekemedi .... hiç umrumda değil, insanlardan hiç beklentim yok o yüzden çok mutluyum tek beklentim Allahtan geri kalan herkes yanılır üzer ezer, üzene de eyvallah ezene de...eski konunuzu da okudum olaylara çok takılıp kalıyorsunuz, dünü dünde bırakın,insanlardan büyük beklentilere girmeyin kimse mükemmel değil

Back
X