• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

özgüven icin zayiflamak şart diyorsaniz ...

julia__

kocaman kocaman gülüşlerim var benim
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
36.141
160
423
Özgüven icin zayiflamak sart diyenlerdenseniz buyrum beraber yuruyelim bu yolda :26:

Gun gun hhatta ne yediysek burada birbirimize rapor verelim ki ertesi gun ayni yanlişı yapmayalim

Hepimiz neyin zararli oldugunu gayet iyi biliyoruz sorun uygulamada ama inaniyorum ki beraber bu savasi kazanip göbeklere , basenlere , popoya , simitlere veda edicez

Bana katilmak isteyenler kgsunu ve boyunu soylesin listeye ekleyelim ...

Lutfen bugun baslayip yarin birakacak arkadaslar gelmedin gercekten ciddi motivasyon bozuklugu oluyor cunku :16:

Sabah kahvaltım ; 1 dilim kızarmış ekmek ( avuç içi kadar )
1 dilim beyaz peynir , az bişi lor peyniri
1/2 domates , 1/2 salatalık , 1 çay bardağı şekersiz çay , 1 tane haşlanmış yumurtanın sarısı

kahvaltıdan önce 1 ufak şişe su içtim ...

ara ; 1 tane orta boy muz

öğlen ; 1 adet közlenmiş kırmızı biber ve 3 kaşık yoğurt , 5 tane ufak ( mınık olanlardan ) kepekli galeta

şimdide doğadan formun 7 li çayını içiyorum mis :56:

sabah ;

2 ufak ped şişe su içtim öncelikle
2 kayısı yedim

biraazdan da kahvaltı için yulaf yicem :52::52:

Sabah kahvaltım ; 1 dilim kızarmış ekmek ( avuç içi kadar )
1 dilim beyaz peynir , az bişi lor peyniri
1/2 domates , 1/2 salatalık , 1 çay bardağı şekersiz çay , 1 tane haşlanmış yumurtanın sarısı

kahvaltıdan önce 1 ufak şişe su içtim ...

ara ; 1 tane orta boy muz

öğlen ; 1 adet közlenmiş kırmızı biber ve 3 kaşık yoğurt , 5 tane ufak ( mınık olanlardan ) kepekli galeta

şimdide doğadan formun 7 li çayını içiyorum mis :56:

sabah ;

2 ufak ped şişe su içtim öncelikle
2 kayısı yedim

biraazdan da kahvaltı için yulaf yicem :52::52:

Maşallah çok güzel başlamışsın canım. :46::16:

çok şart hemde. 77 kilo olmuşummm :( akupunktura başladım şimdi geçen hafta çok yedim ama 1 kilo vermişim yinede 76 oldum. bu hafta cumartesi gideceğim. ama sonuç ne olursa olsun üstümde büyük hafiflik var. ayrıca hastayım o nedenle verememiş gibi görünebilirim ama her akşam yürüyüş yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum. umarım 10 kilocuk verebilirim :)

Benim de simit var. :50::50: En fenası simit yanii.:50:

o zaman ne yapıoruz yağdan tuzdan cipsten çikolatadan uzak duruyoruz :52::52:

ben bardağın içine ince dilimler şeklinde salatalıklar doğradım aclık hissedince onlardan yicem :56:

Benim simit neyim hiçbişeyim yok göbek hariçç :122:

Bu arada konuya daldım selam sabah yok. jülia günaydın epeydir yoktum özledin mi beni :9: february sanada merhabaa:3:

Back
X