• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

özgüven icin zayiflamak şart diyorsaniz ...

ama hep diyorlar kahvaltı en önemli öğün diye. güne bağırsakları mideyi çalıştırarark başlarsın. mutlaka kahvaltı etmelisin benceee. yoksa mide fln tembelliğe alışır sabah yediklerin yapışır kilo olarak :(

güne internetten 190 tl lik saat alarak başladım bağırsaklarım kıvrım kıvrım kıvranıyor şimdi :(((((

bak şimdi aktara git orda yeşil kahve tozu istiorum de

soraa 2 çay kaşıgı kahve 1 kAHVE fincanı su karıştır ocaga koy ama tam kaynamadan al ocaktan biraz tadı kötü ama suyla iç gitsin yemeklerden yarım saat önce günde 2 kez tabi türk kahvesini de ihmal etme :16:

haa bide ben hergün limonlu su içmeye karar verdim :16::16:

onu anladık da etkileri neler yaaaa :51:

birde tok tutuyormu diye sordum :27:

lezzetliii sayılır :60::60:

sana özelden döncem lilimmmm :16::16:

napıosunnn :16::16:

Tamam merakla bekliyorumm ozaman :26:
İyiyimm kuzum çalışıyoruz işte aynen dewam..
Karnım acıktı, sabah 2 galete ve peynir yedim çay ile birlikte :31:

Tamam merakla bekliyorumm ozaman :26:
İyiyimm kuzum çalışıyoruz işte aynen dewam..
Karnım acıktı, sabah 2 galete ve peynir yedim çay ile birlikte :31:

tmm ama suan bakamam cnm işteyşm tmm mı :34:

çok şart hemde. 77 kilo olmuşummm :( akupunktura başladım şimdi geçen hafta çok yedim ama 1 kilo vermişim yinede 76 oldum. bu hafta cumartesi gideceğim. ama sonuç ne olursa olsun üstümde büyük hafiflik var. ayrıca hastayım o nedenle verememiş gibi görünebilirim ama her akşam yürüyüş yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum. umarım 10 kilocuk verebilirim :)

ben de kilo aldım ciddi bir rejim şart ama ona kafa yoracak dönemde değilim sadece az yemeli ve hareket etmeliyim.

aklım sürekli kpss sınavında bazen ne yaptıgımı bile bilmiyorum eşim bile bu durumuma şaşıyor bu yaşta bu gayret felan filan ama yaş 38 kafa kalmamış

Özgüven icin zayiflamak sart diyenlerdenseniz buyrum beraber yuruyelim bu yolda :26:

Gun gun hhatta ne yediysek burada birbirimize rapor verelim ki ertesi gun ayni yanlişı yapmayalim

Hepimiz neyin zararli oldugunu gayet iyi biliyoruz sorun uygulamada ama inaniyorum ki beraber bu savasi kazanip göbeklere , basenlere , popoya , simitlere veda edicez

Bana katilmak isteyenler kgsunu ve boyunu soylesin listeye ekleyelim ...

Lutfen bugun baslayip yarin birakacak arkadaslar gelmedin gercekten ciddi motivasyon bozuklugu oluyor cunku :16:

fıstıgım selam topiğin hayırlı olsun
bir kürdan olarak bende topiğine katılabilirmiyim :)))

katıl tabi cnm seni özledim yaaaaa :16::16: bana da yardım et de o zaman zayıflayayım :52::52:

canımmm benımmm nasılsın görüşmeyeli uzun zamanduır kk da aktif değildim .)))

seve seve canım kaç kilo fazlan var ben 1,69 1,70 im kilom 56 :))))
ama dün kendie kendime çok cılız geldim :)))
Bu arada bens abahları aç karına çok su içerim onun dışında
bir kalıp kek yerim bir ekmek yerim kilo almam sindirim sistemi ile alakalı bişey

Son düzenleme:
beni özlemedin miiii :19::19:
özlemezmiyim canısıı özledim tabii. herkesi çok özledim aslında ama her sayfaya yazmıyorum sana yazdım ilk :38:

güne internetten 190 tl lik saat alarak başladım bağırsaklarım kıvrım kıvrım kıvranıyor şimdi :(((((
ablaammmm boşver yaa harcamiycaksak napıcaz :23: hangi siteymiş o bakarsın bende alırım :27:
ben de kilo aldım ciddi bir rejim şart ama ona kafa yoracak dönemde değilim sadece az yemeli ve hareket etmeliyim.

aklım sürekli kpss sınavında bazen ne yaptıgımı bile bilmiyorum eşim bile bu durumuma şaşıyor bu yaşta bu gayret felan filan ama yaş 38 kafa kalmamış
helal olsun azmine hastayım ben senin. şu kpss yi hallette erkenden çıkar sporuna gidersin sonra :32:

özlemezmiyim canısıı özledim tabii. herkesi çok özledim aslında ama her sayfaya yazmıyorum sana yazdım ilk :38:

ablaammmm boşver yaa harcamiycaksak napıcaz :23: hangi siteymiş o bakarsın bende alırım :27:

helal olsun azmine hastayım ben senin. şu kpss yi hallette erkenden çıkar sporuna gidersin sonra :32:

ooooooo piyomda gelmiş hoçgeldin prensesimmmm :38::38::38:

Back
X