özgüven icin zayiflamak şart diyorsaniz ...

Bayanlarrrrrrr suan bır kayısılı cay daha ıcıyorum

Aksam ıcınde tavuk salata ve yesıl cay tuketecegimm :56:

:)) canımmm amiiin Allaahım hepımıze yardımcı olsun ınsallaaah .. senındee fazla kılon yoook zateeen insallaaah kısa zamanda kalıcı olarak zayıflarızzz :))

Evet kuzum ya tam şişmanda değilim tam zayıfta değilim ama haklısın vazgeçmek yok yiyeceğimiz iki fazla lokma mı güzellik mi :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

akşam yemegi planladıgım gibi lahana yemegi olmadı ama yazayım hemen

yemekten önce 1 bardak yeşil kahve

akşam yemegi

1 kepçe mercimek çorbası

3 yk patlıcan püresi

3 ızgara köfte

2 yk pilav

bir miktar yagsız salata :56:

yemek üstüne de sade maden suyu içtim :31:

karnım fazlasıyla tok ama gözüm aç sürekli bişeyler yemek istiyorum nasıl bastıracagım ben kendimi yaaa :14::14:

geç uyandım hafta sonu olduğu için menüm :)

öğle 13:30

menemen
kibrit kutusu kadar beyaz peynir
1 dilim eti form kızarmış kepekli ekmek
1 parça kaşar peyniri (çok küçük)
1 zeytin
1 domates
1/2 salatalık
1 bardak şekersiz çay

ara 16:30
kibrit kutusu kadar beyaz peynir
2 domates
1/2 salatalık

akşam 20:00
bir porsiyon mercimek çorbası
1/2 porsiyon patlıcan yemeği
bir tabak yoğurt
bir dilim kepek ekmeği

ara 22:00
2 kuru incir

2 fincan yeşil çay 2 lt su

Kızlar gece acıkanız var mı :)
Şu açlığımı nasıl bastıracam uykum gelmiyo ya

Kızlar gece acıkanız var mı :)
Şu açlığımı nasıl bastıracam uykum gelmiyo ya

geceleri bende de oluyor öyle yaa :14: gerçi benm saat 9 gibi açlık hissettim biraz çilek yedim o şekilde geçirdim, ama gece yatma saatinde acıkmış olsaydım salatalıkla falan geçiştirridim sanırım :44: ya da bol su içerek mideyi şişirir onu kandırırdım :1:

herkese günaydınn :3::3:

bugun babamın birlikte kahvaltı yapası tutmuş o yuzden yeşil kahveyi aç karnına değil tok karnına içebildim :26: kahvaltımı yazayım hemen

1 dilim esmer ekmek

3 ince dilim sucuktan oluşan sucuklu yumurta

domates + salatalık

1 küçük parça kaşar peyniri

saat 9.30 da yaptım kahvaltımı. 11.30 da da az sütlü neskafemi içtim ve küçük bi parça çikolata yedim ( 57 kaloriymiş :34: ) öğle yemegimde bu sefer kesinlikle lahana yemegi :56:

geceleri bende de oluyor öyle yaa :14: gerçi benm saat 9 gibi açlık hissettim biraz çilek yedim o şekilde geçirdim, ama gece yatma saatinde acıkmış olsaydım salatalıkla falan geçiştirridim sanırım :44: ya da bol su içerek mideyi şişirir onu kandırırdım :1:
Kendimi hiç kandıramıyorum :) sanki ekmek olmasa doymayacam gibi

menüm :)

hafta sonu ve geç kalktım yine :)

öğle 14:00
iki dilim kepek ekmeği ve bir dilim kaşar ile yapılmış tost
bir bardak yarım yağlı süt
iki kuru incir

akşam 17:30
bir tabak ıspanak yemeği
bir tabak yoğurt

ara 20:30
bir kuru incir
bir avuç fındık

2 lt su
1 saat pilates

Merhaba çıtır adayı bayanlar...
Günün özetini geçiyorum:Sabah:1 simit malesef işte kahvaltı yaptığım için...Öğle:3 köfte,2 kaşık patates salatası,yarım kase çorba...Akşam:1 dilim yaş pasta,1 soda...1 saat yürüyüş...Bugün fazlaca yemişim :(((

Son düzenleme:
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1396805500.122487.webp
Ne güzel bi söz :) aklınızda bulunsuN ;)

Senin listen nasıl biraz bilgi verirmisin

3 ana öğün 3 ara öğün şeklinde benim menulerim.. kahvaltıda herşeyden hyiyebiliyorsun yaglı olmadıgı sürece tabi. 3 dilimde ekmek var aslında ama ben 3 dilim yiyemiyorum 1 dilim kesiyor beni :26:

ara öğünlerin birinde süt veya turevi şeyler var, birinde meyve var, birinde de eti form biskuvileri gibi bişeyler veya ince bir tost var :26:

öğle ve akşam yemeginde ya çorba yada makarna pilav vb. yanına sebze yemegi, bir miktar et ve salata var, hatta ekmek bile verdi ama o ekmekleri de yiyemiyorum ben :26:

aslında tamı tamına bu listeyi uyguladıgım zamanlarda çok güzel kilo veriyordum ben ama şuan arada uymayanbazı şeyler oluyor malesef, o yuzden uyabildigim kadar yiyorum :26:

Back
X