inatçı, kabuğu kırılmaz bir yapın mı var? sosyal ortamlara da girmeye çalışmışsın ama hala değişmediğini söylüyorsun.
genel de o yaş aralığında herkes de olabilecek bir durum.fakat herkesin diyeceği gibi yaşının tadını çıkar.yok biraz bacakların kalınmış, ya olmasaydı?
yok biraz yanakların tombul, ya sağlığına bir şey olsaydı..yapma lütfen...şu ülkede bir saniye sonramızı bilmeden , can güvenliğimiz olmadan yaşıyoruz.
daha dün okudum, melek gibi bir kız gaz zehirlenmesi sonucu bilincini, hafızasını kaybetmiş..dünya güzeli..Allah ım sahibine,sevdiklerine bağışlasın..
şükür için başa gelmesine sebep yok o kadar çok örnek ve hayat hikayesi mevcut ki..
belli bir pozisyon ve kariyer de olduğun için bazı şeylerin daha çok bilincinde olabileceğini daha çabuk aşabileceğini düşünüyorum.
her zaman burada tavsiye ettiğim bir şey var: hayat hikayeleri oku lütfen.önemli bir bakış açısı kazandırıyor insan, her pencereden bakabileceği.
öncelikle okuyup yorum yazdığınız için teşekkür ederim. şunu söyleyebilirim ki sağlıklı olduğum için sürekli şükreden biriyim ama bu takıntıyı da aşamıyorum. neler yapabilirim bilmiyorum da. 1 yıldır bu böyle ve ben artık değişmek istiyorum ama bunun için eneler yapabilirim bilemiyorum. çünkü bu durum benim iş yaşamımı da etkiliyor.
bence yaşının tadını çıkar çünkü en güzel yaşlar onlar ve birdaha geri gelmiyorlar
kilon içinde yürüyüş yapmassan basenler gitmiyor malesef
sadece diyet yetmiyor
öncelikle okuyup yorum yazdığınız için teşekkür ederim. şunu söyleyebilirim ki sağlıklı olduğum için sürekli şükreden biriyim ama bu takıntıyı da aşamıyorum. neler yapabilirim bilmiyorum da. 1 yıldır bu böyle ve ben artık değişmek istiyorum ama bunun için eneler yapabilirim bilemiyorum. çünkü bu durum benim iş yaşamımı da etkiliyor.
peki şöyle sorayım: kurslar dışında kişisel gelişim adına neler yaptın? özgüvenini kazanmak adına?
sende bir atalet hali var.yaptığını sanıyorsun aslında belkide boşa kürek çekiyorsun..önce özgüvenini kazanmak için nereden başlaman
gerektiğini bulmalısın.ünlü kişisel gelişimciler var.onların sitelerine bir göz at.ve hatta durumun varsa seminerlerine katıl.
işte sorun da o nereden başlayacağımı bilememek.. yaptığım şeylerden tatmin olamamak.. o kadar çok şey okudum ki bu konularda ama iş uygulamaya gelince hala aynıyım. heyecanlı panik yapan ve aşırı suskun ben.. bu durum beni çok üzmeye başladı.
kigem diye bir site var..yazılanları çok severim.oradan isterseniz Mümin Sekman a ulaşabilirsin.ya da bu konuda diğer insanlardan yardım alabilirsin.
madem mesleğin gereği de insanlarla bire bir görüşmeler halindesin, lider vasfındasın..topluluk önünde konuşma, insanlar arası ilişkiler konularında seminerlere katılabilirsin.
önerdiğin siteye baktım ve çok beğendim . yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim. umarım bunu aşarım ve buraya da bunu yazabilme imkanı bulurum. okumakla kalmayıp beni anladığın için gerçekten çok teşekkür ederim..
canım .. öncelikle senin bu durumu bir problem olarak görüp açığa çıkarıp paylaşman bile bence ileriye dönük bir adımdır.. burada biz fikirlerimizi paylaşırız belki için rahatlar rahatlamasına ama profesyonel bir yardımdan daha hızlı etki etmez diye düşünüyorum.. tavsiyem psikolojik destek alman.. çünkü özgüven yoksunluğu ruhumuzda daha büyük tahribatlara yol açmadan tedavi edilmesi gerekir.. bu konuda eğer dilersen sana dünya tatlısı bir doktorda tavsiye edebilirim eğer istanbuldaysan.. 2 arkadaşımın seansları olmuştu ve çok rahatladıklarını biliyorum.. hatta birisi 2 seansta kendine geldi öyle söyliyim.. bana özelden yazabilirsin fikrini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?