• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

özgüven meselesi...

İnsanlarla tanıştıkça negatiflik, sosyal fobi, melankolik haller yansıtıyorsanız uzaklaşabilirler. Bu çok normal, sürekli sözlü ya da hareketsel olarak kendini aşağlayan birini farketmek hissi de olabilir. Ya da ilk etapta fazla sıcaklık gösteriyorsanız.. Sosyal fobiyi araştırmanızı, mümkünse destek almanızı, hiç değilse kişisel gelişim kitapları okumanızı öneririm.
Güzellik çirkinliğie gelince hakkında yorum yapılmaıs bile gereksiz. Güzel olsam kime ne çirkin olsam kime ne.. Arkadaşım olmak isteyen her şekilde olur. :)
kişisel gelişim kitaplarına el atmak istedim bir dönem niyeyse eşim gerek olmadığını gayet normal olduğumu sadece bazen sonda söyliceği başta söylediğimi bu yüzden haklıyken haksız olduğumu sadec buna dikkat etmemin yeterli olduğunu söylüyor o sıra vazgeçtim şimdide okul başlayacak açıköğretim zamanım yok zaten ev iş çocuk derken baya koşturmaca herşey

Çok benzer yonlerimiz var sizinle. Kişisel gelisim kitaplarini tillahına kadar okudum birşey değişmedi,
Ama ayriyeten obsesif bir yapim var benim,
Sizde de takıntı oluyor mu?
Aşırı suçluluk ve aşiri sorumluluk duygusu?
İnce düşünmek?

kişisel gelişim kitaplarına el atmak istedim bir dönem niyeyse eşim gerek olmadığını gayet normal olduğumu sadece bazen sonda söyliceği başta söylediğimi bu yüzden haklıyken haksız olduğumu sadec buna dikkat etmemin yeterli olduğunu söylüyor o sıra vazgeçtim şimdide okul başlayacak açıköğretim zamanım yok zaten ev iş çocuk derken baya koşturmaca herşey
Kişisel gelişim sadece gereklilikten olmaz ki, meraktan ya da bilgi için de okunur. İnternetten ufak makaleler, anekdotlar belki işinize yarar. Sizin bileceğiniz şey. Kolaylıklar diliyorum. :)

Çok benzer yonlerimiz var sizinle. Kişisel gelisim kitaplarini tillahına kadar okudum birşey değişmedi,
Ama ayriyeten obsesif bir yapim var benim,
Sizde de takıntı oluyor mu?
Aşırı suçluluk ve aşiri sorumluluk duygusu?
İnce düşünmek?
aynısı önce kendimi suçluyorum ben ne yapıyorumda böyle diye aşırı sorumluluk var hem kafa hem bedenen çok yoruluyorum ve takıntılıyım gerçekten hatta nörolojiye gittim benim beynim yanıyor iltihap mı var bendeki dedim oda obsesif misin sen dedi :) o hesap benim durum

Kişisel gelişim sadece gereklilikten olmaz ki, meraktan ya da bilgi için de okunur. İnternetten ufak makaleler, anekdotlar belki işinize yarar. Sizin bileceğiniz şey. Kolaylıklar diliyorum. :)
tabiki öyle... ufak makaleler okuyorum bol bol

hiç böyle düşünmemiştim herşeyden bir şey çıkarma yeteneğimde süper ve insanları masum göremiyorum çok tezatım insanları çok düşünürüm ama art niyet ararım aslında hislerim kuvvetli ne düşündüysem başıma geldi ne hissettiysem kimine göre saçmalık olsada çıktı ki birde rüya alemim var benim :) iki dünyada yaşıyor gibiyim sanırım çok düşünmekten ama çıkıyor sonuç itibari ile
O Ee dedigime geliyorsun iste ....:)
Bu yetenegini ruhsal guc olarak kullan....guc isigin olsun
birde bol dua haftada bir de sirkeli su ile yikan ;)

O Ee dedigime geliyorsun iste ....:)
Bu yetenegini ruhsal guc olarak kullan....guc isigin olsun
birde bol dua haftada bir de sirkeli su ile yikan :KK66:
sirkeli su ile niye yıkanıyorum :) dua ediyorum bol bol zaten dua olmasa hepten boşlukta olurum. güçlü hissettiğim zaman muhtemelen mutlu bir insan olucam

sirkeli su ile niye yıkanıyorum :) dua ediyorum bol bol zaten dua olmasa hepten boşlukta olurum. güçlü hissettiğim zaman muhtemelen mutlu bir insan olucam
Vhalla ben ilk basta bakim niyetine sacima kullaniyordum banyodan sonra....sonra sirkeniz, deniz tuzunun , kaya tuzunun negatifi silip supurdugu konusunda ki bilgiye ulastim ...
bezen sirkeli suya bir avuc deniz tuzu atarim ve ozellikle eklem yerlerimi ovalarim aninda titresimi hissediyorsun tavsiye ederim :)

Vhalla ben ilk basta bakim niyetine sacima kullaniyordum banyodan sonra....sonra sirkeniz, deniz tuzunun , kaya tuzunun negatifi silip supurdugu konusunda ki bilgiye ulastim ...
bezen sirkeli suya bir avuc deniz tuzu atarim ve ozellikle eklem yerlerimi ovalarim aninda titresimi hissediyorsun tavsiye ederim :)
çok iyi denerim hemen ben bunu :) bir kova suya ne kadar sirke tuz koyucam peki

özgüven kazanılırmış kaybedilebilirmiş
insan yoruluyor kendinden.
canım tavsiyede bulunamayacağım sana bu akşam
çünkü bende bu gün kendimi öyle hissediyorum

Malesefki bende ortamda bulunan bütün negatif enerjiyi ustume cekiyorum.
Bunu yasaya yasaya anladım.
Bi ortamda hemen skliyorum.
Somurtuyorum,sohbet falan edemiyorum.
İnsanlarla arkadaş olamiyorum.
Her girdigim bi ortamda sanki yine sorunlar çıkacak gibi geliyor.
Sessiz,çok.konuşmayan biriyim.
Bende Bu durumdan nasıl kurtulacağimi bilemiyorum?

Bende Bu durumdan nasıl kurtulacağimi bilemiyorum?[/QUOT
Ben son yıllarda böyleyimya:((

aynısı önce kendimi suçluyorum ben ne yapıyorumda böyle diye aşırı sorumluluk var hem kafa hem bedenen çok yoruluyorum ve takıntılıyım gerçekten hatta nörolojiye gittim benim beynim yanıyor iltihap mı var bendeki dedim oda obsesif misin sen dedi :) o hesap benim durum

Stresli zamanlarımızda daha da alevleniyor. Kendini kaptırmamaya çalış canım.

Bende Bu durumdan nasıl kurtulacağimi bilemiyorum?
aynıyız tek değilsin

Bu sirkeli su veya negatif enerjiyi yok etme uygulamalarıyla çok ilgiliyimdir.
Ne sirkeli su,ne adaçayı buhusu,ne başka bisey hiç biseyi faydası olmadı.
Oysa o kadar ümitle yapıyor uyguluyormki ...
Bu durumun dışında daha başka şeyler de var.
Bir ise girsen hangisi olursa olsun 2.5 ay suruyo.bi sorun cikiyo herşey tersine donuyo.
Okul hayatında vs herseyde böyle oluyor .
Allahim iyi etsin.

stres ve ben çok özdeşleştik malesef
Bir de rüyalarim çok demişsin.
O da ilgimi cekti.
Benim gün içinde yasadiğim en ufak stres, onu bastirmaya çalışsam bile rüyalarimda 10 katı olarak karşima çıkıyor. En beter senaryo ile...

Back
X