Enterr="ATTRAENTE, post: 37351089, member: 95628"]Elini hiç sürmemelisin
Siyah noktalar dokundukça daha kötü oluyor
Gençken burnumun üzerinde çizgi gibi bir hat halindeydi, sanki kalemle çizilmiş gibi, onlarca zaten kocaman burnum :)
Bir kaç tanede alnımda vardı irice
Sonra düzensiz kanamalarım için doğum kontrol hapına başlayınca hepsi geçti
Bir daha hiç cilt sorunu yaşamadım
Sen hormonlarına baktırdın mı hiç ?
Kullanmadığım ürün kalmadı bide onu deniyim tşkler:)Valla benim kullandigim bir kozmetik urun var. Banyodan sonra peeling seklinde, tertemiz yapiyor ama 3 gun sonra tekrar doluyor diyeyim :) Biotherm marka, fiyatu tuzluca.
Kozmetik topiginde akrepcik diye bir hatun vardi, jelatinden burun maskesi yapmisti, bir goz atsan?
nıveanın siyah nokta bandı çok güzel.annemin ve eşimin burnunda çok fazlaydı sanki mıknatısla demir tozu çekmiş gibi çıkardı
yok canım ya tam tersi azaldı.gözenekleri geniş kişilerde çok işe yarıyormuş.seninki dikkat çekecek kadar büyükse gözeneklerinde geniş o zaman.garnierin almıştık o işe yaramadı.nıveanınki hepsini çıkardıÇoğaltıyot diye duydum canim burun bantlarından o yüzden hep uzak durdum zaten yeterince çok iyice çoğalmasın diye. Sizde çoğalma oldumu peki?
yok canım ya tam tersi azaldı.gözenekleri geniş kişilerde çok işe yarıyormuş.seninki dikkat çekecek kadar büyükse gözeneklerinde geniş o zaman.garnierin almıştık o işe yaramadı.nıveanınki hepsini çıkardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?