- Konu Sahibi twilightter..
-
Teşekkür ederim öncelikle tavsiyeler için :) bellamania gerçekteeen baya aynı -kimyacı bile- :) kilo problemim geçen sene vardı ve etrafımda aynı seninkiler gibi incecik kızları gördükçe üzüyodum kendimi,bu sene 5 kilo verdim ama üzüntüden o da. sevgilimden ayrıldğım dönemde yemek yemek istemiyodum hiç ki hala öyle.-kurtulamadım onun da etkisinden- Benim sorunum kendimde eksik bulduklarım falan da değil tam olarak ben sanki hissizleştim,mutlu olamıyorum hep hüzün böyle ağırlık ruhumda kurtulamıyorum bunun çaresi ne olabilir ki.?
Evet evet aynen öyle,etrafımdakilerin o çiğ davranışlarını gördükçe daha da umutsuzlaşıyodum ama hiç o açıdan bakmamıştım demek bu artı kazandırcakmış bana :)Snin etrafında yaşıtın bir sürü insan saçma sapan şeyler yaparken bir adım önde oluyosun çünkü hissizken onları objektif şeklde inceleyip bazı şeylerin farkına varıyorsun pek anlatamadım gibi geldiama umarım anlarsın şimdi olmasa da ilerde =)
pencereden atlamak ne kadar mantıklı geliyo sana..çok bunalıyo olabilirsin herşey üstüne üstüne geliyo olabilir fakat bunu bu şekilde çözümlendirmek çok yanlış..
dün haberlerde bayburtta ikamet eden bi 19 yaşındaki bi genç girdiği bunalım sonucu intihar etmiş..çok yazık ee neoldu sonunda geriye kalan acılı bi aile ve diğer tarafı düşünmek dahi istemiyorum..
daha yolun okadar başındasınki bu kadar dirençsiz olma..savaşmayı bil..çok zor günlerin de olucak güzel günlerinde fakat ayakta kalmayı bilmelisin
[I
Ya da anlaşılmadığımız hissi çevredeki fiziksel kalabalığa rağmen..
[/I]
acaba üstesinden gelmek için neler yapmalı ezik durmamak,kendinden emin konuşmak,kendinden emin bir şeklde göz teması kurup,insanlarda saygı uyandırmayı nasıl başarabiliriz.Bunun için benim son günlerde kullandığım bir çözüm var öncelikle dua ediyorum sürekli sonrasında ise newage telkinleri var suçululk duygusu ego güçlendirici gibi şeyler bunları dinliyorum.birkaç gün daha devam ediceğim inşallah olur.Enazndan kendimi gerektiği gibi anlaşılır bir şeklde ifade edebileyim.Allahım sen yardım et bize ve bu sorunu yaşayan diğer insanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?