- 16 Ağustos 2018
- 111
- 33
- 98
- 27
- Konu Sahibi Nisan Ayhan
Herkese merhabalar bir süredir kendimi yiyip bitiriyorum ve hayattan hiç zevk almamaya başladım şimdi bizim söylemimizlemi olacak derseniz olmayacağını biliyorum ama sizde zamanında böyle duygular yaşadıysanız atlatmak için neler yaptınız merak ediyorum. Öncelikle bu aralar kendimi çok yetersiz hissediyorum çok bilgisiz işe yaramaz insan içinde konuşmaya korkuyorum acaba yanlış bir şey söyler miyim diye çok çekiniyorum insanlarla iletişime girsem acaba beni salak gibi görürler mi, kendimi rezil edecek bir şey söyler miyim hep böyle sorular kafamda dönüyor. Etrafımda çok atılgan insanlar var çekinmeden herkesle iletişime girebiliyolar hiç tanımasa bile yolda gördükleriyle hemen konuşup sohbet kurabiliyorlar ben de böyle biri olmak istiyorum aslında ve görünüş olarak hiç kendimi beğenmiyorum bu da tabiki özgüvenimi çok kırıyor aslında giyimime özen gösteriyorum makyaj yapıyorum saçım başım hep düzenli ama yinede sevemiyorum aynadaki görüntüyü bu yüzden de insanlar beni beğenmez söylediklerimi anlamsız bulurlar diye daha çok korkuyorum. Böyle dönemlerden geçip ben bu dönemden şöyle yaparak kurtuldum diyen var mı? Bir kaç cümlenizi istiyorum sizden okuduğunuz için teşekkür ederim.