Slm kızlar benim özgüven sorunum var ve çok heyecanlı bir yapıya sahibim bunu nasıl aşarım bilmiyorum,aşılabilecek bir şey mi onu da bilmiyorum daha önce kişisel gelişim kitapları okudum ama çok da bi faydası olmadı.Acaba yapım mı bu arkadaşım çok var ve aram iyidir ama ilk kez gireceğim ortamlarda ve kalabalıkta konuşma gibi durumlarda çok heyecan yapıyorum hep kendimi telkin ediyorum ama olmuyor,bi işim var ve ortalama güzellikteyim özgüvenimi kıracak bir durumum yok ama durum bu, bunun İçin ne yapalirim hatta oğlumda ilk girdiği ortamlarda çekimser,girişken bir çocuk değil genetik mi değiştirilemez mi babası da girişken değil yani ben girişken olmak istiyorum ve oğlumun da girişken olmasını istiyorum ne yapabilirim heyecanımı bastırmak ve daha girişken olmak İçin şu an emziriyorum ilaç kullanamam süt iznindeyim uzun süredir çalışıyorum ama tekrar işe dönüp ortama girmek bile beni geriyor,işimde bi çok kişiden başarılı ve çalışkanım ama bu çekingenlik ve heyecan hali beni geri plana itiyor işimi yapmama engel oluyor birileri bakınca elim dahi titriyor gerçekten var mı bi yolu ya