- 22 Kasım 2018
- 1.470
- 2.127
- 83
- 35
- Konu Sahibi Rapunzel90
Kızlar merhaba , sadece derdimi paylaşmak için yazdım . 32 yaşındayım  yaklaşık 8 yıldır çalışıyorum kurumsal firmalarda çalıştım üniversite mezunuyum kitap okumayı severim kendimi geliştirmeye çalışırım aslında arkadaşlarımla ilişkilerimde iyidir uyum sağlarım ama buna rağmen iş ilişkilerimde veya ikili ilişkilerimde kendimi ifade edemiyorum önemli konularda veya  tartışma esnasında çok heyecanlanıyorum kekelemeye başlıyorum ne dediğimi bilmiyorum hatta  Bu ilk sorunum birde hafif göbeğim var birde belim kalın aslında kilom normal  ama yine de pantolon falan giydiğimde kendimi hiç iyi hissetmiyorum  Allahtan uzun boyluyum da çok şişko durmuyorum önceden çok bakımlıydım kişisel bakımım yine  yapıyorum ama kıyafet konusunda süslü püslü olmak istiyorum takılar vs ama beceremiyorum kendimi hep çirkin bakımsız hissediyorum hep spor giyinesim geliyor makyajı çok severimm onu bile yapasım gelmiyor adeta tükenmişlik sendromu yaşıyorum offff napıcam ben böyle gençliğim elden gidiyor resmennnn
 Bu ilk sorunum birde hafif göbeğim var birde belim kalın aslında kilom normal  ama yine de pantolon falan giydiğimde kendimi hiç iyi hissetmiyorum  Allahtan uzun boyluyum da çok şişko durmuyorum önceden çok bakımlıydım kişisel bakımım yine  yapıyorum ama kıyafet konusunda süslü püslü olmak istiyorum takılar vs ama beceremiyorum kendimi hep çirkin bakımsız hissediyorum hep spor giyinesim geliyor makyajı çok severimm onu bile yapasım gelmiyor adeta tükenmişlik sendromu yaşıyorum offff napıcam ben böyle gençliğim elden gidiyor resmennnn

Bu ilk sorunum birde hafif göbeğim var birde belim kalın aslında kilom normal  ama yine de pantolon falan giydiğimde kendimi hiç iyi hissetmiyorum  Allahtan uzun boyluyum da çok şişko durmuyorum önceden çok bakımlıydım kişisel bakımım yine  yapıyorum ama kıyafet konusunda süslü püslü olmak istiyorum takılar vs ama beceremiyorum kendimi hep çirkin bakımsız hissediyorum hep spor giyinesim geliyor makyajı çok severimm onu bile yapasım gelmiyor adeta tükenmişlik sendromu yaşıyorum offff napıcam ben böyle gençliğim elden gidiyor resmennnn

biraz doğru duruşu bilmekle, poz vermekle vs alakalı sanırım bunlar, ben de çok anlamam. güzellik kilo ergenlikte çok daha önemli geliyordu ama inanın 30 lu yaşlarda yerini farklı şeyler alıyor. siz de üşenmeyin yavaştan başlayın derim :)
 biraz doğru duruşu bilmekle, poz vermekle vs alakalı sanırım bunlar, ben de çok anlamam. güzellik kilo ergenlikte çok daha önemli geliyordu ama inanın 30 lu yaşlarda yerini farklı şeyler alıyor. siz de üşenmeyin yavaştan başlayın derim :) heralde yaşım ilerledğinden bunalıma girdim  tabi başka dertlerimde  var aile , iş   Hepsi beni maf etti doğrusu
 heralde yaşım ilerledğinden bunalıma girdim  tabi başka dertlerimde  var aile , iş   Hepsi beni maf etti doğrusu