• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özgüven !!!

Haklısın hayal,kadın bunu özümseyip benimseyince,duruşuna,bakışına,davranışına yansır ve karşısındakine yansıtır.Erkeğe bir kelime konuşmadan ayağını denk aldırır.Ama baştan bütün kontrolu eşe kaptırmamak,ipuçlarını iyi değerlendirmek gerek.Görüyorum burada,daha sevgiliyken attığı adımın hesabını verenleri,şaşırıyorum.Ama aaşkım beni çok seviyoo,kıskanıyoo...Yok öyle bir şey,seven önce saygı duyar,sonra güvenir.Adım adım geliyor sonra ezilmeler,üzülmeler...
Aynen ablam benim.

3. sayfa programı benı cok etkıledi... İbret alınmalı uzman tavsıyelerı de dıkkate alınmalı.

Canım karşındaki üzülmesin diye hayır diyemeyenler varya,insanların herşeyine karışmasına birşey diyemiyenler varya onlara nasıl hayır nasıl dur nasıl haddini bil demeyi öğretiyor ben d&r'dan almıştım türkiyede
Anladim canim bulursam alicam teskkur ediyorum

Kociş meraklıları versin bu soruların cevaplarını :p kodum mu oturturum adamı :) ne bir hakaret ,ne küfür ,ne dayak ..adamın dalağını sökerim :p akıl gerek önce ..sevgi ,saygı ve eşitlik varsa hamsi gibi olurum . şiddet ,saygısızlık ve sevgi eksikliği varsa köpek balığına dönüşürüm .
Azıcık LAZ im da ,örnekler o yuzden balıklardan :)

Kociş meraklıları versin bu soruların cevaplarını :p kodum mu oturturum adamı :) ne bir hakaret ,ne küfür ,ne dayak ..adamın dalağını sökerim :p akıl gerek önce ..sevgi ,saygı ve eşitlik varsa hamsi gibi olurum . şiddet ,saygısızlık ve sevgi eksikliği varsa köpek balığına dönüşürüm .
Azıcık LAZ im da ,örnekler o yuzden balıklardan :)

Çok tatlısın.heheheh baya güldüm sabah sabah.ama haklısında

Çok fazla çocuğa ne lüzum var doğru yetiştirilmedikten sonra. Doğru olsun da varsın az olsun,

Evet imanlı ve dürüst yetiştirmek önemli.allah herkezin evladına hidayet ve imanlı kalp nasip etsin.çoğu çocukta ailesi tarafından değil kendi kendine yetişiyor.benim başımda anne baba yoktu kendi kendimi yetiştirmeye çalıştım hep.

Evet imanlı ve dürüst yetiştirmek önemli.allah herkezin evladına hidayet ve imanlı kalp nasip etsin.çoğu çocukta ailesi tarafından değil kendi kendine yetişiyor.benim başımda anne baba yoktu kendi kendimi yetiştirmeye çalıştım hep.
Doğru insanlarda çok önemli.
İnsanız, yanlışı o an götürmeyebiliyor onu doğru kabul edebiliyoruz.
Bize doğruyu sadece atalarımız göstermiyor..

Rabbim doğru insanlar olabilmemiz için hidayet eylesin ve doğru insanlarla karşılaştırsın.Allah alime zalim zalime alim verirmişki birbirlerini düzeltsinler diye.

Kızlar konuları okuyorum,haksız yere eşinden hakaret gören,şiddet gören,korkan bayanlar neden bu kadar özgüveniniz eksik.Neden BEN DİYEMİYORSUNUZ.Ya neyi anlayamıyorsunuz allah aşkına biz mutlu olmazsak çocuklarımızda mutlu olmaz,sağlıklı büyümez.Bir erkeğe " HAYIR " diyebilmek zor değil.Kormayın ya.Hayatımızın hesabını sadece allaha vericez biz kendimizden eminsek,doğru yaptığımızdan eminsek,özverimizden eminsek neden mutsuzluklara çocuk için yada ailemiz için katlanalım.Birşey diyim mi hiç bir erkek ezik bir kadına saygı duymaz.Ezilmeyin.Karşılık verin kavga edin demiyorum ama bunun bir çok yolu var.Bir erkeği yola getirmenin bin bir türlü yolu var.( tabi yola getirmek istiyorsak ) Hayat çok kısa ya neden ben kendi hayatımı bir erkekten korkarak sindirilmiş bir şekilde yaşayayım."Kocam,nişanlım,sevgilim çok kıskanç çok tutucu" demeyin.kıskançlık hakaretle yada şiddetle dışarı vuruluyorsa o ilişkide güven eksikliği vardır.Teve2'de 3. Sayfa diye program izledim ( pazartesiden perşembeye her akşam yeni bölümleri var )4 gün üst üste hep kadınlar öldü,bugün haberlerde yine iki kadın kıskaçlıktan öldürüldü.Erkek terörü adım adım geliyor önce hakaret,sonra şiddet sonra öldürme.Lütfen Özgüvenli olun lütfen çünkü allah bizi yarattı ise kimse için olmasa bile alemlerin rabbi için ben değerliyim ve allah beni özgür yaratmışken allahtan başka kimseye kul olmam.
hayır diyemiyorlar çnkü arkalarında sığınacakları aile yok. maddi destekleri yok gidecekleri kapıları yok bu yüzden dayağa aldatmaya şiddete boyun eğiyorlar. aslında herşey kadında bitiyor. kız çocuklarımızı okutup erkek çocuklarımızı üstün yetiştirmeyelim lütfen. sen erkeksin sen yaparsın sen kızsın sen yapamazsın o... ya çıkar adın demeyelim. erkekler ile kadınların arasındaki fark 15 gram bir çıkıntı fazlalığı sadece. ne kadınlar gördüm erkeklerden daha delikanlı.

hayır diyemiyorlar çnkü arkalarında sığınacakları aile yok. maddi destekleri yok gidecekleri kapıları yok bu yüzden dayağa aldatmaya şiddete boyun eğiyorlar. aslında herşey kadında bitiyor. kız çocuklarımızı okutup erkek çocuklarımızı üstün yetiştirmeyelim lütfen. sen erkeksin sen yaparsın sen kızsın sen yapamazsın o... ya çıkar adın demeyelim. erkekler ile kadınların arasındaki fark 15 gram bir çıkıntı fazlalığı sadece. ne kadınlar gördüm erkeklerden daha delikanlı.

Yaptıkları bir çalışıp eve ekmek getirmek onuda dünyayı kurtarıyormuş gibi kasılarak yapmıyormu.senin evini temiz tutan üstünü başını temiz tutan yemeğini yapan çocuğuna bakıp yetiren kim.çok çalışıyor aman allahım tek yaptığı o.çok çalışınca aldatmayada hakkı var sinirini stresini karıaındanda çıkarmaya hakkı var.tabi tabi.eee hem evle uğraşıp hem çalışan kadınlar ne olacak peki.onlarda aynı sorunları yaşıyorlar.yetişmeden kaynaklanıyor ya başka birşey değil.kadında erkekte yetişirken saygılı bir birey olmayı becerirse sorun yok ama öyle sen erkeksin yaparsın sen kızsın yapamazsın diye cinsiyet ayrılıkları oldukça daha çok çeker kadınlar.

Yaptıkları bir çalışıp eve ekmek getirmek onuda dünyayı kurtarıyormuş gibi kasılarak yapmıyormu.senin evini temiz tutan üstünü başını temiz tutan yemeğini yapan çocuğuna bakıp yetiren kim.çok çalışıyor aman allahım tek yaptığı o.çok çalışınca aldatmayada hakkı var sinirini stresini karıaındanda çıkarmaya hakkı var.tabi tabi.eee hem evle uğraşıp hem çalışan kadınlar ne olacak peki.onlarda aynı sorunları yaşıyorlar.yetişmeden kaynaklanıyor ya başka birşey değil.kadında erkekte yetişirken saygılı bir birey olmayı becerirse sorun yok ama öyle sen erkeksin yaparsın sen kızsın yapamazsın diye cinsiyet ayrılıkları oldukça daha çok çeker kadınlar.
Maalesef öyle canım

Ozguvenli olalim tabiki de. Biz bayanlarda genelde ev hanimlarinda vardir. Ayrilsam nolur kim bakar nolurum dusuncesi. Benim bir meslegim bile yok. 17 yil evvel cocugumu aldim. Carptim kapiyi ciktim gittim o evden. Herkesin bir sabir derecesi var benimki de dolmustu artik.
Pişmanmısın peki?allah kimsenin rızkını kesmez.biraz sıkıntı çekilir ama sonra feraha kovululur.düzenim bozulur korkusundan bence çekiniyorlar çok.

Pişmanmısın peki?allah kimsenin rızkını kesmez.biraz sıkıntı çekilir ama sonra feraha kovululur.düzenim bozulur korkusundan bence çekiniyorlar çok.
Asla pisman degilim. Sıkıntı cektim oglumu buyuturken evet. Geldi gecti. Sıkıntı cekilmeden de feraha kavusulmuyor. Oglumun simdi cok guzel bir meslegi var. Rabbime sukurler olsun. Boyle daha cok mutluyum. Iyiki de ayrilmisim..

Asla pisman degilim. Sıkıntı cektim oglumu buyuturken evet. Geldi gecti. Sıkıntı cekilmeden de feraha kavusulmuyor. Oglumun simdi cok guzel bir meslegi var. Rabbime sukurler olsun. Boyle daha cok mutluyum. Iyiki de ayrilmisim..

Evlilim hak ise boşanmakta yeri gelince haktır.kimse ile doğmadık kimseyle beraberde gömülmeyeceğiz.erkeğe fırsat verdikçe katlandıkça sustukça erkek dahada azıyor düzeleni duymadım hiç.

Arkadaşlar bu akşam tv'de avukat söyledi " şiddet görüpte koruma almak isteyen bayanlar ya hemen koruma çıkmazsa ve haberi olurda bana birşey yaparsa diye korkmasınlar koruma talebi 3 günde şartlara göre çıkar yada çıkmaz.şayet çıkmazsa karşı tarafa ( yani eşinize ) hiç bir bildiri gitmiyor."

Back
X