- 21 Mayıs 2014
- 1.292
- 598
- Konu Sahibi denizmavisi123
toplum icinde ozguvenli insan nasil olmalidir. songunlerde ozguvenimi kaybettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insanlar bazen cok incidici olabiliyor. bide bazen bir ortamada otururken konusurken surekli dislandigimi hissediyorum. birde cok dala vereci insanlar var. birde ben hicbir sey bilmiyormusum bir sey yapamazmisim gibi hareket ediliyor.Olduğu gibi rahat Özgür ..
neden kaybettin özgüveni?
İnsanlar için değil kendin için yaşa..insanlar bazen cok incidici olabiliyor. bide bazen bir ortamada otirurken konusurken sirekli dislandigini hissedoyorum. birde cok dala vereci insanlar var. birde ben hicbir sey bilmiyormusum bir sey yapamazmisim gibi hareket ediliyor.
esime ve ailesine karsi ozellikle demek istedim eksik yazim bu arada mesajini cok begendim. hurrem sultan resmini koymamin nedeni hayran olusum kendisinin gercek hikayesini de biraz arastirdim keske onun gibi guclu olabilsek o devirde boyle buyuk bir kadin olmak cok zordur heralde.Halbuki profil resmin Hürrem , Hürrem kadar ezilip büyük bir Sultan olma hikayesi yoktur herhalde , gereksiz çevreden uzaklaş ailenin desteği önemli ama ailem korur eder deme yarın birgün yalnız kalacaksın her zaman her koşulda ben çok güçlüyüm de seni sen olarak kabul eden mutlu olduğun insanların yanında ol , olmak zorunda olduğun insanların seni ezmelerine izin verme ne Sözle ne bakışla , her daim dimdik dur herkesin yeteneği özelliği başkadır iyi olan yönlerini daha iyi yap eksik Olanları geliştirmeye çalış ve asla dışarda mutsuz olma , her zaman Gülümse
Ozguven = Donanim.
öz güven zor kaybedilir. Aslında hiç kaybedilmez. Demek ki hiç oluşmamış ya da oluştuğunu sanmışsın. başka bir bakış açısıyla da içinde bulunduğun durumu tarif edemiyorsun.toplum icinde ozguvenli insan nasil olmalidir. songunlerde ozguvenimi kaybettim