Ozguven

21 yasındayım evlıyım. Esımle farklı bı ulkeye yerlestık cıddı sorunlar yasıyorum kendımce esım yogun calısmak zorunda kalıyo bense yanlız kalıyorum hep yapıcak pek bısey bulamıyorm ehlıyetım yok zaten burada araba kullanamıyosan bı hıcsın esım turk aılelerle tanıstırdı benı ama tanıstıgım kısılerın hayat felsefesıyle benım kı bır degıl sohbet edelım dertleselım tıkanıyorum bı yerde ızguven problemımde var benı yanlıs anlarlarsa sevmezlerse dıye dusunuyorum bı turlu asamadım bunu ınsanların ne dedıgı cok onemlı benım ıcın yaptıgım bı seyı yemesınler yuzum dusuyo begenmedıler dıye bundan nasıl kurtulabılırım

Bulunduğun ülkenin dilini biliyor musun? Muhtemelen bilmiyorsun. Bir kursa kaydolarak önce dil öğrenmekle işe başla. Sonra ehliyet için başvurunu yap, ehliyetini al. Bu kurslarda zaten kendine arkadaş edinirsin.
Türk ailelerle görüş ama oranın kendi halkıyla iletişim kurararak daha çabuk dil öğrenirsin hem de kendini o ülke vatandaşı gibi hissedersin bir süre sonra. Türklerle iç içe kalarak pek bir şey elde edemez kabuğundan çıkamazsın.
Bunları hallettikten sonra ya kendine bir iş bul ya da bir meslek öğrenmek için okula başla. Sonrası gelir zaten.
Kendini şanslı hissetmelisin, başka bir ülkede yeni bir hayata başlıyorsun. Ve elinde bir sürü imkan var.

Yeni oldugunuz ve farklı bi hayata gectiginz için sorun yaşıyorsunuz yabancilik çekiyor sunuz sanırım
Ehliyet almaktan başlayabilirsiniz

21 yasındayım evlıyım. Esımle farklı bı ulkeye yerlestık cıddı sorunlar yasıyorum kendımce esım yogun calısmak zorunda kalıyo bense yanlız kalıyorum hep yapıcak pek bısey bulamıyorm ehlıyetım yok zaten burada araba kullanamıyosan bı hıcsın esım turk aılelerle tanıstırdı benı ama tanıstıgım kısılerın hayat felsefesıyle benım kı bır degıl sohbet edelım dertleselım tıkanıyorum bı yerde ızguven problemımde var benı yanlıs anlarlarsa sevmezlerse dıye dusunuyorum bı turlu asamadım bunu ınsanların ne dedıgı cok onemlı benım ıcın yaptıgım bı seyı yemesınler yuzum dusuyo begenmedıler dıye bundan nasıl kurtulabılırım

özgüveni patlak insanları inceleyin :KK66:
örneğin full selülit vucudu sarkık karınları ile bikini giyenleri
yada sırf alıntı yaparak düşünce beyan eden aslında kendine ait tek bir fikri olmamasına rağmen
ben herşeyi bilirim havalarında dolaşan insanları enine boyuna inceleyin
emin ol işe yarayacaktır
bir süre sonra diyeceksin ki
bu insanlarmı ??????????
amannnn hakkımda ne düşündüklerinin ne önemi var
önce kendilerine baksınlar :KK66:

zaten olması gereken de bu
insan önce kendine baksın
bu senin içinde geçerli
önce sen kendine bak
yaptıklarını yadırgıyormusun
????????????????
yadırgasan yapmazsın
o halde
millete ne ki senin yaptıkların dan

tabi o özgüvenle bikini giyenden de banane sanane bu durumda :):):)
aynen de öyle ben kötü durmuş diyorum yakışmadığını düşünüyorum bu düşüncemden de ona ne :KK66:

etrafındakilere bir bak ve dön şunu söyle
BENİ BÖYLE SEVVV SEVECEKSEN
o kaaa,

Hayatınızı başkalarına göre şekillendirdiğiniz sürece mutlu olamazsınız zaten.
İnsanları ne düşündükleri neden bu kadar önemli?

Bir de İngiltere mi ABD mi? Çünkü ikisi farklı ülkeler :KK53:

İngiltere mi abd mi? Önce hangi ülkede olduğuna karar ver.
Evımız abdde su an ıngılteredeyız yıne ıs ıcın onumuzde kı hadta donıcez sonuc olarak ongılteredede abdde yanlızlık cekıyorum ınsanlar yaptıklarımı yadırgıyomus gıbı turkıyeye sımdılık donecek gıbı degılız ama bu ulkeler arası ıs zıyaretlerı cogalırsa ben bu patlak oz guvenle ne yapabılırım turkler hemen kaynasıyo boyle yerlerde esımınde calısıtogo yerde turkler var onlarda eslerıyle gelıyorşar her kes kaynasıyo ben kalıyarım mal gıbı anlamıyorum nasıl boyle oluyo

X