Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
21 yasındayım evlıyım. Esımle farklı bı ulkeye yerlestık cıddı sorunlar yasıyorum kendımce esım yogun calısmak zorunda kalıyo bense yanlız kalıyorum hep yapıcak pek bısey bulamıyorm ehlıyetım yok zaten burada araba kullanamıyosan bı hıcsın esım turk aılelerle tanıstırdı benı ama tanıstıgım kısılerın hayat felsefesıyle benım kı bır degıl sohbet edelım dertleselım tıkanıyorum bı yerde ızguven problemımde var benı yanlıs anlarlarsa sevmezlerse dıye dusunuyorum bı turlu asamadım bunu ınsanların ne dedıgı cok onemlı benım ıcın yaptıgım bı seyı yemesınler yuzum dusuyo begenmedıler dıye bundan nasıl kurtulabılırım
ıngıltere
21 yasındayım evlıyım. Esımle farklı bı ulkeye yerlestık cıddı sorunlar yasıyorum kendımce esım yogun calısmak zorunda kalıyo bense yanlız kalıyorum hep yapıcak pek bısey bulamıyorm ehlıyetım yok zaten burada araba kullanamıyosan bı hıcsın esım turk aılelerle tanıstırdı benı ama tanıstıgım kısılerın hayat felsefesıyle benım kı bır degıl sohbet edelım dertleselım tıkanıyorum bı yerde ızguven problemımde var benı yanlıs anlarlarsa sevmezlerse dıye dusunuyorum bı turlu asamadım bunu ınsanların ne dedıgı cok onemlı benım ıcın yaptıgım bı seyı yemesınler yuzum dusuyo begenmedıler dıye bundan nasıl kurtulabılırım
20 yaşımda evlendm suan 22 yaşındayım bide kızım var☺21 yasinda evlenmek
Tebrikler20 yaşımda evlendm suan 22 yaşındayım bide kızım var☺
ıngıltere
Evımız abdde su an ıngılteredeyız yıne ıs ıcın onumuzde kı hadta donıcez sonuc olarak ongılteredede abdde yanlızlık cekıyorum ınsanlar yaptıklarımı yadırgıyomus gıbı turkıyeye sımdılık donecek gıbı degılız ama bu ulkeler arası ıs zıyaretlerı cogalırsa ben bu patlak oz guvenle ne yapabılırım turkler hemen kaynasıyo boyle yerlerde esımınde calısıtogo yerde turkler var onlarda eslerıyle gelıyorşar her kes kaynasıyo ben kalıyarım mal gıbı anlamıyorum nasıl boyle oluyoİngiltere mi abd mi? Önce hangi ülkede olduğuna karar ver.
Anlamıyorum kadınlar kulubununde kı su fake olayıno hemen bu nedır ya