Özgüvenim yok

possibleornot

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2014
832
1.660
113
Ankara
Merhaba
Neredeyse 30 yaşıma basmak üzereyim ya da 30 yaş bana basmaya başladı bilemiyorum :)
160 boyunda 60 kg bişeyim. Önceden fit biriyken birden aynada 60 kg göbeği çıkmış, selülitleri olan dişleri bembeyazken diş taşları tüm ağzını ele geçirmiş biri hissiyatıyla uyandım bu sabah. Aslında bir süredir fiziğimle alakalı memnuniyetsizliğim vardı. Reglimin yaklaşmasının da payı var tabi bu duygusal çöküşten.
Ben kendime gelmek istiyorum. Bi 5 kg verebilmek, daha bakımlı olmak istiyorum. Ama bunları yaparken de kendimi sevmek istiyorum.
Dünyanın en istikrarsız insanı olarak bunu 3 günden fazla yapabilmek bile başarı benim için.
Ha bir de yaz sonu düğünüm var. Onun İçin de tabi bütün bu istekler..
çok bölük pörçük yazdım farkındayım ama hislerimde aynı bu şekilde ..
beni kendime getirecek yorumlarınızı bekliyorum hanımlar. Sizin böyle serüvenleriniz oldu mu? Sizi gaza getiren şeyler nelerdi ?

Evlenecekmişsin işte daha ne motivasyonun olsun?

Ahahahahahha bazen sen bensin sanıyorum. Ben de 157 boya 57-58 kiloyum. Bana da geliyor gelin olcam zayıflamam lazım kafası. Ama bu ara çok acıkıyorum ne hikmetse. Bir de aileme soruyorum kilom nasıl diye sakın verme jennifer lopez gibisin diyorlar, nişanlıma soruyorum çok güzelsin bebeğim gerek yok diyor ben de umursamamaya başladım.

benim dişimde de plak sorunu var çok çay içmekten haftaya beyazlatcam gitçem diş hekimine. o kolay bir şey kızz dert etme.

regl şişkinliği ya da çirkinliği oluyor bende de insan kendini aynada tuhaf buluyor. eminim güzelsindir, dert etme. beş kilo için ekmeği kes az ye yürü verirsin, en azından ben öyle yapcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…