Özgüvenim....

minyonanne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
9
1
1
Daha önceki konumda söz etmistim esimle olan sorunumuzdan.Neyse tam düzeldik derken bu sabah yine abuk subuk seyler söyledi cinsel anlamda...Bana cok tuhaf davraniyor ve bu davranislari.artik.beni cok sinir etmeye basladi.Neymis efendim ben hic cilve yapamiyomusum onu etkileyemiyor musum.Şuni giy bunu giy...Bıktım artık. Halbuki cok bakimli ve kendine her acidan.ozguveni olan biriydim ama esim sayesinde..Alt ust oldu hersey bıktımmmm

Bu sabah yine abuk subuk seyler söyledi cinsel anlamda

Ne söyledi açıkça yazın

Zra belki size abuk geliyor ama eşinize ve bizlerden bazılarına da abuk gelmiyor

Adamın beklentisi ve sizin beklentiniz uyuşmuyor olabilir

Esiniz belli ki renkli bir cinsel hayat istiyor, biraz ayak uydurun bakalim, belki sizin icin de farklilik hos bir deneyim olur:)

Beğenmiyorsa başkasını bulsun, beni beğenmeyenle ne işim var?
Bana adam çok, benden iyisini bulabileceğini mi sandın der sepetlerim.

Onu etkileyemiyormuşsun bik bik.
Ay böyle diyen kocaya bamya derim, uzarım.

İzin verme seni aşağı çekmesine.
Karşı atağa geç.
Aynı silahla vur onu.
Madem bu kadar özgüvenin sağlam,ona bunu göster de o düşünsün bundan sonra.

Aslinda simdi soyle kayinvalide.kayinpederle oturuyoruz tabi onlarin.yaninda rahat davranamiyorum giyinip suslenince hep kv gozu ustumde tamam onlar yokken hersey iyi guzel de simdi esim hep benden bekliyo herseyi ben kendisinden isteyince konsantrasyonumu bozuyosun bilmem ne tamam cekil falan demeye bsdliyo ondan ciddi anlamda cok sogumaya basladim yani kesinlikle bir bayan olarak herseyi yapiyorum ama galiba cinsel.uyumumuz yok

Cinsel hayatınız hakkında ikinizin de talepleri olabilir. Bunların karşılıklı konuşulması, anlayışla karşılanması lazım. Ama eşinizin bunu dile getirme şekli rahatsız edici.

Eee sen de hiç erkeksi değilsin, cilve yapasım gelmiyor de. Git fantezi dükkanından kamçı al, deri elbise giy, sporla six pack yap beni tahrik et de. Hep biz mi cilvelenip kudurtçaz herifler ayol.. :işsiz:
Cok haklısın:KK70:

Konu sahibi esinin tavrı yanlış evt kırıcı haklısın kırılmakta,beklentisini seni üzmeden söylemeli

E madem sende bunu kullan ayrı eve çıkalım sen o zaman gör benim nazımı cilvemi de :) Sanki kendileri çok çekici çok bakımlılar da evle ugraşan işle ugraşan çoluk çocukla ugraşan kadınlardan böyle şeyler bekliyorlar..Komik..

Önceki konuzu okudum olayı anlamak için.
Benim boyum 157 kilom 54 :ruh: Ben bile kötü hissettim kendimi ki siz bir de aşağılanıyorsunuz. Çok kırıcı buldum eşinizi. :KK67: Birini sevmek bu değildir, gülüşünü seversin, tenini seversin, kokusunu içine çekersin tüm dertlerini unutursun.
En berbat kıyafetleri giyseniz ne olacak ki?
(Berbat kime göre neye göre ayrı bir tartışma konusu)

Daha önceki konumda söz etmistim esimle olan sorunumuzdan.Neyse tam düzeldik derken bu sabah yine abuk subuk seyler söyledi cinsel anlamda...Bana cok tuhaf davraniyor ve bu davranislari.artik.beni cok sinir etmeye basladi.Neymis efendim ben hic cilve yapamiyomusum onu etkileyemiyor musum.Şuni giy bunu giy...Bıktım artık. Halbuki cok bakimli ve kendine her acidan.ozguveni olan biriydim ama esim sayesinde..Alt ust oldu hersey bıktımmmm
Merhaba. Ben diğer üyeler gibi yazmayacağım.yani beğenmiyor da gitsin,erkek ol çamaşır al gibi vs. Erkekler zaten bildiğin odun hepsi.napalım ya evli kalmak istiyorsak bunlarla cilvesi yapacaksın. Dünya güzeli de olsan mis gibi koksan vs. Bunlar cilveden hoşlanıyor. Erkeği kısaca özetlersek taaa mağarada yaşayan atalarından beri: biraz şey kaçacak Afedersiniz, akşam gelir,karnı doyar,erkekliği doyar ( kadın bakımlı giyinmiş se ya da oyyy kurban olurum paşam gelmiş vs. Demiş se, kırıtmışsa, gönlünü etmişse vs.) Sonra bi uzanayım der ve horlamaya başlar. Al işte erkek. Araştırmaları inceliyorum, davranış bilimlerine bakıyorum işte hepsinde özet geçmiş haliyle erkek bu.evli kalmak istiyorsak yapıyoruz. Valla ben canım isterse aynen herşeyi yapıyorum tepem atmışsa ama kavga kıyamet :))

Back
X