Merhaba kızlar..derdimi sıkıntımı anlatacak kimseyi bulamadım belki dışardan beni tanımayan insanların desteği iyi gelir diye düşündüm..hepimiz insanız ve insani zaaflarımız var ne yazık ki..hayat yıpratıyor bazen bizi..bende işte böyle bir dönemdeyim..hayat mı beni yıpratıyor ben mi kendimi bilemiyorum..oldum olası fazla hassas duygusal bir insanım zaten..gelelım son 1 aya..bu yaz üniversiteden mezun oldum ve bu ay da işe başladım..şanslıydım mezun olur olmaz iş buldum..dilerim iş arayan herkes de gönlüne göre işler bulur..ben ankarada oturuyordum,iş mevzusu olunca geldim istanbula..daha cok yenıyım ıstanbulda,işte ve yalnızlıkta..yalnızlık dedım cunku cekırdek aılem suan ankarada ben gecıcı olarak teyzemde kalıyorum..aılemden ayrıldım kısaca,ayrıca sureklı yanımda olan erkek arkadasım gitti mi askere agustosta..iyice yalnız hıssetmeye basladım kendımı..gelelım asıl sorunuma işe gırdım bır bankaya,sınavları gectım,mulakatları gectım ama yok arkadas kendıme guvenım yok..bir korku,gergınlık,stres var ustumde..ya işte başarılı olamazsam diye,bu korku gözümde büyüdükçe büyüyor..özgüvenim sürekli kayboluyor,ortama ve insanlara karşı da soğuyorum kendime güvensizliğimden..şuan eğitim alıyorum ve gercektende finans-ekonomı yönünden cok eksıgım oldugunu gördüm..benımle baslayanlardan asagıda görüp kendımı sureklı bunalıma gırıyorum,eve gelıyorum stresten mıdem alt-ust,aglama krızlerı..işte de çok pasif sessiz kaldım korkudan hiçbir şeye hakim değilim diye..yanı zaten deneyımsız işe alımdı bu ama benımle gırenler benden dha ıyı egıtıme sahıpler ya da çalısma ortamına dha aşina insanlar,yaşları da benden büyük iş denyımlerı,masterları olmuş,dha bilgililer kısaca..bende kendımı gordum ya brz eksık fınans-ekonomı konusunda gırdım bunalıma..napcagımı hıc bılmıyorum,gercekten acaıp kaybettım ozguvenımı,cok stres oldum ve fızıksel etkılerını gormeye basladım bu stresın..insan işe girdim diye stres olur mu? acaba öğrenebilecekmiyim bankacılığı?bankacılar varsa nolur yardımcı olsunlar..başaramamaktan çok korkuyorum
çok moralim bozuk 1 aydır nolur fikirlerinizi paylaşın..