- 28 Ağustos 2016
- 1.173
- 1.390
- 133
- 39
İnsanlar ne kadar zalim. Anladığım kadarıyla kendinizi güzel bulmuyorsunuz ve yaşadığınız sorunların bundan kaynaklandığını düşünüyorsunuz. Ama bence sorun özgüvensizliğiniz sebebiyle insan ilişkilerinde saygı kazanamamanız. Evet güzel insanlara tuhaf bir saygı duyulur yine de saygı kazanmanın tek yolu güzel olmak değil. İnsanların size böyle davranmasına izin vermişsiniz, kendi standartlarınıza göre ''güzel'' olsaydınız da yine benzer sorunlar yaşayabilirdiniz.
Bir de neredeyse her estetik sorunun çözülebildiği çağda insanların çirkinim demesi çok yanlış. Kendinizi istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz, ameliyat vs gerekli değil. Kendinize özen gösterdikçe saygı duyarsınız, siz kendinize saygı duydukça başkaları da size saygı duyar.
ben kendimi beğeniyorum sorun orada zaten,bakıyorum aynaya bence güzelim başkalarının tasdikini istemiyorum ancak insanların bu kadar hoyratça ,fikirleri sorulmadığı halde ,hiçbir yakınlık kurmadığım halde hakaret etmeleri...Çok tuhaf bazen aklıma gelir ve şaşırırım ,yıllar oldu bunları yaşayalı.eleştirseler amenna ,hani dersin ki "yaa şöyle giyinsen ,şu makyaj sana gitmiyor vs." ama pat pat hakaret ne ola ki