ozguvenimi kaybettim.. kaybettirdiler

bunun olmasının tek yolu
çok iyi gözlem yapman
kayınvalidene göre yanlış ama sana göre doğru olan birşey sapta
ve sürekli yap, yap yap
ta ki o patlayana kadar...
ama bence bu zor olan yol
:KK39:
Daha kisasi ve mantiklisi sizce nedir?? Beni kotu duruma dusurmeyecek olan

hep merak etmisimdir,
evlenmeden once hangi sinyallerden anlayabilirsin
nisanlinin/sevgilinin ana kuzusu olup ilerde canina okuyacagini acep?o_O

Merhaba arkadaslar.. o kadar icim daraliyorki... evliyim kayinvalidemle o kadar sey yasadim esimle artik yuzgoz olduk kavga gurultuden. Kv oglunu benle paylasamadi cocugum oldu cocugu benle paylasamadi. Tek emeli bizimle oturmak tehtit gibi kullaniyor resmen.Arkamda kapi gibi bir ailem yoktu. Kimse sahip cikmadi. Simdi bes yillik evliyim yuz senelik evli gibi hissediyorum. Kavga olmasin diye hep alttan aliyorum. ama evlenmeden once boyle degildim kendi oz guveni yuksek biriydim. Simdi cok uzuluyorum boyle yasadigima. Cok taviz veriyorum hic soz hakkim yok sanki. Biktim yoruldum. ne yapmaliyim. Hep korkuyla yasiyorum uyurken bile icimde bir korku var.
sanırım özgüven eksikliğinden depresyona girmişsiniz, benim kaygı bozukluğum var hep korkuyla yaşamak nasıl biliyorum. kendinize eziyet etmeyin, önce psikiyatriye gidin bence,
niye alttan alıyorsunuz kırıcı olmadan kendinizi savunun
kocanızın karısı var , kv nizin gelini var , çocuğunuzun annesi var ama irayze42 nerde ??? anlatabildimmi

cok haklisin. Esim sinir koyamadi en basinda ben istemiyorum dedikce ustume ustume geldi. Evliligimi mahvetti
haklısınız ama bence eşinizin sizi savunmasını beklemeyin, o şekilde olan hep size olur, oda arada kaldıkça ezilir ezildikçede annesi tarafına yaklaşır neden çünkü yaşı büyük ve anne yani anneye karısı ağızlı oldu dedirtmemek.
o yüzden eşinizde olsa kv de olsa hayır o değil ben böyle istiyorum, benim düşüncem bu, benim en doğal hakkım bu gibi söylemlerle kendinizi belli edin ve tanıtın, bence eşinizinde size saygısı çoğalacak arada kalmadığı için sizin yanınızda daha huzurlu olacak.
siz öyle davranınki sizin yanınızda huzur bulsun, siyasetse siyaset yapın, neden bunu söylüyorum kv sizden büyük olduğu için bu tür durumlarda gelinler haklı olsada haksız duruma düşürülüyor o yüzden kısasa kısas

sanırım özgüven eksikliğinden depresyona girmişsiniz, benim kaygı bozukluğum var hep korkuyla yaşamak nasıl biliyorum. kendinize eziyet etmeyin, önce psikiyatriye gidin bence,
niye alttan alıyorsunuz kırıcı olmadan kendinizi savunun
kocanızın karısı var , kv nizin gelini var , çocuğunuzun annesi var ama irayze42 nerde ??? anlatabildimmi
Cok guzel tanimlamissin beni tesekkur ederim.Doktora gitmeyi dusundum ama olurda ilerde bosanma asamasina gelirsem bunu bana cocugu almak icin karsi kullanirlarmi diye dusunsum. Baksana neler dusunuyorum galiba dusunmekten delirecegim.

haklısınız ama bence eşinizin sizi savunmasını beklemeyin, o şekilde olan hep size olur, oda arada kaldıkça ezilir ezildikçede annesi tarafına yaklaşır neden çünkü yaşı büyük ve anne yani anneye karısı ağızlı oldu dedirtmemek.
o yüzden eşinizde olsa kv de olsa hayır o değil ben böyle istiyorum, benim düşüncem bu, benim en doğal hakkım bu gibi söylemlerle kendinizi belli edin ve tanıtın, bence eşinizinde size saygısı çoğalacak arada kalmadığı için sizin yanınızda daha huzurlu olacak.
siz öyle davranınki sizin yanınızda huzur bulsun, siyasetse siyaset yapın, neden bunu söylüyorum kv sizden büyük olduğu için bu tür durumlarda gelinler haklı olsada haksız duruma düşürülüyor o yüzden kısasa kısas
Oyle inatci dedigim dedik bir kadin ki. Ben ak desem kara diye zitlasir. En soninda kabul ettirir

Cok guzel tanimlamissin beni tesekkur ederim.Doktora gitmeyi dusundum ama olurda ilerde bosanma asamasina gelirsem bunu bana cocugu almak icin karsi kullanirlarmi diye dusunsum. Baksana neler dusunuyorum galiba dusunmekten delirecegim.
sende benim gibi tozutmaya doğru gitmişsin:)) şaka yani alınma sakın.
dr a giderseniz bu rahatsızlığınızla ilgili karar verilir, depresyondan dolayı öyle çocuğunuzu alamazlar. çok endişe edersenizde özele gidin resmi kayıtta hiç bişey çıkmaz

Oyle inatci dedigim dedik bir kadin ki. Ben ak desem kara diye zitlasir. En soninda kabul ettirir
o zaman kaleyi içten fethedeceksiniz. eşiniz annesine herhangi bi şekilde kızarsa siz kv deden yana olun, yada o an olmasada odanıza gidince niye kadını üzdün o senin annen falan deyin ve sonucu bir tecrübe edin, istediğiniz kadar olmasada istediklerinizin yarısını başaracaksınız

sende benim gibi tozutmaya doğru gitmişsin:)) şaka yani alınma sakın.
dr a giderseniz bu rahatsızlığınızla ilgili karar verilir, depresyondan dolayı öyle çocuğunuzu alamazlar. çok endişe edersenizde özele gidin resmi kayıtta hiç bişey çıkmaz
Ilac filan verirse doktor kayitlara gecmrzmi. Yada ozelde bisey olmazsa sansimi denerim

Ilac filan verirse doktor kayitlara gecmrzmi. Yada ozelde bisey olmazsa sansimi denerim
ssk ile anlaşmalı ise özel hastane sizde sgk dan yararlanıp ilacı alırsanız eczaneden çıkar. parayla alırsanız hiçbiryerden çıkmaz:) ben genelde parayla alıyorum hastane bana uzak.

siz izin vermedikten sonra kimse özgüveninizi elinizden alamaz

Korkma sende , Korkut madem oyle !!

Ne demek tehtit ediyor anlamadim ..
Ailenin arkasinda durmasi gerekmiyor , sen kendini korkutursan tabiki onlarda istedikleri gibi at kostururlar..

Back
X