Özgüvenimi kaybettim

Kaderinbenimlderdine

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2017
482
74
13
34
Merhaba arkadaşlar ben yaşadığım hiçbir olayı unutmuyorum birikiyor , bunun sonucunda da kendime olan güvenimi kaybettim , kendime, hayata küstüm , kendimi hiç önemsemiyorum sevmiyorum bunun için psikolojo gideceğim ama size de soruyorum nasıl ayağa kalkabilirim şimdiden teşekkür ederim :) yorumlarınız için .

Ayağa kalkarak :)) Salmışlığı bi kenara atın. Bi psikoloğa ihtiyacınız yok çünkü sizin en iyi psikologunuz yine sizsiniz. Bi uğraş bulsanız? Resim çizmek gibi, kitap okumak gibi ? Çalışıyor musunuz ? Bi de yaşınız kaç sorması ayip
Kitap okuyabilirim :), resmim çok kötü, yok çalışmıyorum ,20li yaşlar

Ayağa kalkarak :)) Salmışlığı bi kenara atın. Bi psikoloğa ihtiyacınız yok çünkü sizin en iyi psikologunuz yine sizsiniz. Bi uğraş bulsanız? Resim çizmek gibi, kitap okumak gibi ? Çalışıyor musunuz ? Bi de yaşınız kaç sorması ayip
Yaşadığım kötü olayları unutmuyorum ki zaten insanlar unutturmuyor , çok takıyorum kafama insanların dediklerini , karamsar bakıyorum hayata

Yaşadığım kötü olayları unutmuyorum ki zaten insanlar unutturmuyor , çok takıyorum kafama insanların dediklerini , karamsar bakıyorum hayata
Benim çok tuhaf ve basit bi felsefem vardır kendimce :D canını sıkan olursa hem kafandan hem telefonundan heryerden sil engelle. Kendinden geçmene değer mi ? O konuşanlar senden çok mu iyi ? Çok mu kusursuz ? Sadece saklamayı ve konuşmayı iyi biliyorlar.

Her olayda kendinizi de suçluyor musunuz,ben suçluyorum.
Sürekli aklıma geliyor,işsizim ondan sanırım.
Çalışırken olmuyordu bu kadar etkisi.
Unutmaya çalışırken insanlar hatırlatıyorsa da o insanlara kazıktan hallice lafları dizip,silip atıyorum hayatımdan.
Zaten kendime yeterince işkence ediyorum,densiz yaratıkları da çekemeyeceğim.

Her olayda kendinizi de suçluyor musunuz,ben suçluyorum.
Sürekli aklıma geliyor,işsizim ondan sanırım.
Çalışırken olmuyordu bu kadar etkisi.
Unutmaya çalışırken insanlar hatırlatıyorsa da o insanlara kazıktan hallice lafları dizip,silip atıyorum hayatımdan.
Zaten kendime yeterince işkence ediyorum,densiz yaratıkları da çekemeyeceğim.
Evet suçlu görüyorum hep ama aslında tek ben suçlu değilim ama insanlar kendi suçunu görmüyor, günah keçisi arıyor.

Benim çok tuhaf ve basit bi felsefem vardır kendimce :KK70: canını sıkan olursa hem kafandan hem telefonundan heryerden sil engelle. Kendinden geçmene değer mi ? O konuşanlar senden çok mu iyi ? Çok mu kusursuz ? Sadece saklamayı ve konuşmayı iyi biliyorlar.
Aileden olunca da mı?

Psikolojik destek önemli elbette ama sizin kendinize inanmanız
Hayata tekrar motive olmanız daha önemli
Evet inşallah motive olurum
Oku, yaz, çiz, gez, toz, kendine vakit ayır. Bak hatta yazma becerin varsa bi kitap çıkarmak için ayağa bile kalkabilirsin. Dönüm noktası olur :)
Yazma becerim yok galiba ama günlük tutmayı düşünüyorum içimi dökerim, sonra da yakarım :)

Tabiki. Ben babamı silmiş insanım. Ha bebeğim oldu sırf bebeğim aile akraba kavramından uzak kalmasın diye görüşüyorum ama eğer bebeğim olmasaydı bi daha beni goremezdi
Valla ben de sileceğim bana Allah belanı versin dedi, bir de yediğimi içtiğimi felan başıma kalkıyorlar , hiç içimde sevgi kalmadı , şu sıkıntılardan bir kurtulsam gideceğim ancak bayram da oda belki

Kimse yaşadığı şeyleri unutmaz. Unutmaz unutamaz. Hatta bu yüzden hatalardan ders almak diye bişey var. Önüne bakmak zorundasın. Kendinle savaşı bırakacaksın. Yaşanması gerekiyordu, öyle olması gerekiyordu diyeceksin. Mutlu olmak için çabalayacaksın. Seni mutsuz eden herşeye bi duvar çekeceksin

Back
X