merhabalar. bir konuda fikrinizi almak istedim. geçmiş ilişkilerimde kötü tecrübelerim oldu o yüzden hep böyle şeylere uzak, kötü bakan bir kızdım yaşıtlarıma göre. ama geçen aylarda instagramdan kuzenimin yakın arkadaşı ile takipleştim. kuzenim de erkek ancak samimiyetimiz sohbetimiz yok bayadır görüşmüyoruz farklı yerlerde yaşıyoruz çok da akrabalık ilişkileri yok bizim ailede. kuzenimin yakın arkadaşı olunca biraz güvenilir hissettim ama. bu takipleştiğim kişi ile yakın zamanda konuşmaya başladık. iltifatlar, sohbetler, tanışma vs. oldu instagram üzerinden. ikimiz de birbirimizi beğendik. ben 18 yaşındayım, o 22. ama ben çekingen, ağzı laf yapamayan, ciddi ve soğuk mizaçlı biriyim hatta bunu sanaldan konuşurken ondan da duydum ve biraz kötü hissettim. yakışıklı, özgüvenli ve bunu da belli eden, bir çok hobisi olan, çevresi olan, ilgi çeken biri. ayrıca rahat biri, samimi, laylaylom takılan biri bu da benim pek hoşuma gitmiyor anlaşamadığım bir karakter biraz. benimse çok bir hobim yok, geniş çevrem yok, ağzı laf yapan, neşeli kıpır kıpır enerjisi olan, çok güzel olan biri değilim, bazen kendi başıma bir yere gitmeye bile çekiniyorum bu korkularımı çekingenliğimi yenebilsem buluşmayı gerçekten çok isterim. aslında kendi içimde bazı sorunlarım var çözemediğim. ve böyle olunca onun yanına yakışmayacağımı düşünüyorum, onu da üzmek, uğraştırmak istemiyorum. buluşma teklif etti bu hafta sonuna ama bahane buldum. heyecanı stresi asla yenemiyorum. bazen de diyorum ki madem böyle hissediyorum madem olmayacağını düşünüyorum o zaman en başından kendimi geri çekeyim diyorum acı çeksem bile. dün gece konuştuğumuzda hafta sonu müsait olmadığımı söyledim biraz soğuk davrandım ve moralimin bozuk olduğunu da anladı. nedenini söylemedim, bu konulardan ona asla hiç bahsetmedim düşüncelerimden. " kendini benden geri çekmeni istemiyorum" dedi sadece. 2-3 haftadır konuşuyoruz, henüz yeni. kuzenimin haberi var mıdır ona bahsetmiş midir bilmiyorum ama çok yakın dostlar, kuzenimin haberi olsa da samimiyetimiz yok kendisiyle. ne yapabilirim sizce bu durumda? kendimi geri mi çekeyim sohbeti bitirip ( bu onu da üzüyor) yoksa bunları ona da mı açayım, bunları ona anlatsam beni küçümsemesinden korkuyorum.