Özkes: Bilal'in öncülüğünde kefen giyen AKP'li gençler savaşa gitsin

O diğeride ben oluyom neyse napıyoruz gülüp geçiyoruz sizi kendi halinize bırakalım sizler yazın bizler okuruz
sonrada biz gider aynaya bakarız size danışacak değiliz aynaya nasıl bakılırmış
ya sizin anlayışınızda bi sorun var yada bizlerde hakareti yorum sanalım
yorum yorum
hakaret hakaret
yok yok masus yapıyorlar bunu,kışkırtma çabasındalar,hala gelip yorum yapıyorlar,ciddiye alma sende boşver,ben değmeyeceğini anladım,bunları engelledim.

burada senin gibi 2-3 çocuk daha var,bazen istediğiniz hayatı yaşayamadığınız ve özendiğiniz için bu kadar hırçınsinirli ve sevgisiz olduğunuzu düşünüyorum.

bu nasıl bi yorumdur nasıl bi saygısızlıktır ya!
sen kimin hayatını biliyorsun da burdan analiz yapıyorsun
sen kimsinki sizin hayatınıza özenilsin!
diğeride evet canım kimse onlar yüzünden yorum yapamıyor demiş
tabi siz hakareti yorum saydığınız için,diğer yorumlar işinize gelmiyor
dönünde aynaya bakın.
hakaret etmeyi en güzel sizler bilirsiniz,şimdi sana ne olduda atladın sana birşey demeden yorum yapıyorsun bana,yazdıklarımı üstüne alınmışsın bakıyorum,sana tek bir şey diyeyim,terbiyesizsin.

Son düzenleme:
Bir ülkede fakir insan sayısı arttı mı o ülke savaşa girer derdi tarih hocam...Kurtulmanın en rahat çözümü bu çünkü devletlere göre.Ben dünya üzerindeki çok az devletin halkını gerçekten düşündüğüne inanıyorum ki o devletler de dünyada medeniyetin öncüleri zaten.

Ikimizin tartışmasına seni savunan çıkınca sana ne oluyor demek yok ama karşıt bir yorum hemen tepki :)

Hanımlar öm'den konuşun ya,8 sayfadır sizin polemiğinizi okuyoruz..
Tabiki haklısın ama şimdi ben tartışmayı bıraktım alışveriş vs bir sürü iş yeptım geldim hala aynı konu hala arkadan konuşmalar ithamlar mecbur cevap hakkı doğuyor affedersiniz

hakaret etmeyi en güzel sizler bilirsiniz,şimdi sana ne olduda atladın sana birşey demeden yorum yapıyorsun bana,yazdıklarımı üstüne alınmışsın bakıyorum,sana tek bir şey diyeyim,terbiyesizsin.

sen bu cümlenin hesabını ver asıl,bana demen yada dememen şartmı?
ne demek bizim hayatımıza özeniyorsunuzda ondan bu hınç falan
sayfalardır senin terbiyesizliklerini okuyorum burda,utanmıyorsun hala yazıyorsun saygısız
biride ben oluyorum demiş,o diyen kişide hakaret etmişti,ve kiblemiştim
ban almıştı,kimse çıkıpta hakaret etmiyorum demesin.

Bi ilk sayfayi okudum bi de son sayfaya bakayim dedim, bakmaz olaydim!!!!

Bayram gelmiş neyime anam anam garibemmm, ban düşer profilime anam anam garibemmm.

Herkesin elini öpmeye geldim, tutmayın öpeceğim:KK15:

Heyecanlı bekleyiş sürüyor, bildirimler yapmışsınız onlara bakacağım:)

Bayram bayram elimi cımbıza bulamayayım diyordum ama kendi banlanan ağlamaz, şimdi müsadenizle konuya adapte olayım, saygılarımla:KK52:

Back
X