- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
yani yaram var gocundum diyorsun kısaca,ama akp li değilim diyorsun,istersen ol bana ne,insanları oy verdiği partiye göre ayrıştırsam anne tarafımı tümden yok saymam lazım ama gayette güzel güzel geçiniyoruz.Benim bu konudaki ilk yorumum buna ithafen oldu.
İnsanları oy verdigi partiye göre ayrıştırmana ve sonra ayrıştırılmaya karşı çıktıgına ithafen bir alıntı yaptım .
Sonra olayı çoluk çocuga getiren eski konuları geli p burda açan ben değilim.
Madem tartışma ortmaı olmasına ragmen özel bi durumunuz var yazacaktınız. özel bir durumum var alıntılardan hoşlanmıyorum.
ama kalkıp insanlaraı aşağılayan laflar edip de sonra buna susulmasını beklemeyeceksin.
yaptığım yorumların devamında bizi bu savaş ortamına sürükleyenin akp değilde chp mhp olsada yorumum aynı olurdu cümlesini niye görmemezlikten geldin,çünkü hep dediğim gibi işine geleni yorumlama özelliğin var,evet laflarımın arkasındayım,şuan tüm bu sıkıntıları şuanki iktidar döneminde yaşıyoruz hep birlikte,iktidara kim oy verdiyse onlar vicdan azabı çekmelidir bana göre,işid sınırda heran savaş çıkacak,daha ne diyeyim ben sana.
alıntı yapılırda iyi yada kötü niyetli alıntıları ayrıştıracak kapasitem var,sen 4 kere arka arkaya sana birşey denmediği halde yorum yap(yapabilirsin de sorun burada değil)beni kafana göre eleştir,sadece yazdıklarımı değil kendi dünyanda yarattıklarınada kendini inandır öyle yorumla sonra gel aaa hassassın galiba de,haydi geç bu laf oyunlarını.aşağılamak diye takılmışsın,ne demişim,küfürmü etmişim,aman neyse nasıl anlıyorsan o.