Özlediğim duygu...

Duygu3421

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2017
6
0
86
32
Merhaba daha öncede buraya yazmıştım takıntı haline gelmiş bb ir ilişkim için. Ama bu sefer bambaşka en son ne zaman böyle hissettim bilmiyorum ve tekrar aşkın var olduğuna inandım yada henüz sadece hoşlantı. Ama ne yapacağımı bilmiyorum çocuk bariz benimle ilgileniyor aynı yerde çalışıyoruz. İs dışında paylaşım yaptığım da anında yazıyor ama çok kısa sürüyor konuşma burcu ikizler burçlara inanmam ama etrafımdaki bir çok kişi bu burcun çok değişken olduğunu söyleyip duruyorlar. Amann dünyanın en hovardasi da olsa sonuçta onu yine adam edecek seveceği kadındır ben şimdi ne yapacam bana ilgisi var bu belli ama iş dışında benle iletişime geçmiyor ben nasıl bu cocugu kendime aşık ettircm lütfen akıl onu kaçırmak istemiyorum :((

Aşıkmı edicen adammı edicen tam anlayamadım? Ikizler burcu diye hovarda çıkarsa misal, önce aşık sonra adam etmeyi düşunüyosun dimi?

Hadi bakalım, ha gayret..

Çok güzel giyin süslen ve mimiklerin kasılana kadar daima gülümse.Bakış at sonra gözlerini kaçır.:KK8:

Buradaki aldatılan kadınların bir çogu severek evlenmiş kadınlardır zaten çevremde de öyle zamanında etrafında pervane olan adamlar bir zaman sonra dışarıya pervane oluyorlar.Burçla da iş bitmiyor bir yükselenine bakmak lazım :) Sizin bir şey yapmanıza gerek yok ki zaten hoşlanıyorsa o sizi bulur.

Bu adamlari niye biz adam ediyoruz ya? Kendi kendilerine adam olamiyorlar mi? Illa bakicilari mi olacagiz?

Hic kimse degismez sadece sekil degistirir :D

"Asik ettirmek" olayina inanmiyorum. "Asik olmak" vardir. Kisi kendinden baska bir iradeyle asik olamaz. Ask kendi kendiligine gelisen birseydir.

Eger sizin hisleriniz varsa gidin açilin adama. Ne bu taktikler asik ettirmeye calismalar falan.

Birseyin olmasi icin illa adamlarin asik olmasi gerekmiyor. Iliski yasamaniz icinde erkegin adim atmasi gerekmiyor.

Acildiginda istemiyorsa bunlarla ugrasmaz kesip atarsin. Kisa ve net.

Merhaba daha öncede buraya yazmıştım takıntı haline gelmiş bb ir ilişkim için. Ama bu sefer bambaşka en son ne zaman böyle hissettim bilmiyorum ve tekrar aşkın var olduğuna inandım yada henüz sadece hoşlantı. Ama ne yapacağımı bilmiyorum çocuk bariz benimle ilgileniyor aynı yerde çalışıyoruz. İs dışında paylaşım yaptığım da anında yazıyor ama çok kısa sürüyor konuşma burcu ikizler burçlara inanmam ama etrafımdaki bir çok kişi bu burcun çok değişken olduğunu söyleyip duruyorlar. Amann dünyanın en hovardasi da olsa sonuçta onu yine adam edecek seveceği kadındır ben şimdi ne yapacam bana ilgisi var bu belli ama iş dışında benle iletişime geçmiyor ben nasıl bu cocugu kendime aşık ettircm lütfen akıl onu kaçırmak istemiyorum :KK43:(
ben de ikizlerim bayanlar bu kadar zorken erkeleri hic düşünemiyorum , şahsen ben bayan olduğum için o gidiş gelislere eşim alıştı çünkü çok fazla hassaslasabiliyorum .
Resmen çift kişiliğim var biri sen şakrak neşeli , heyecanlı , mutlu , biri suratsız , üzgün , dünya başına yıkılmış bir hal , ve bunlar arasındaki geçişler ani oluyor .
Bence aşık etmeden ince bunları düşünün arkadaşlarım alıştı bana 1. Halim ve 2. Halim olduğunu biliyorlar bana hemen 1. Hale geri dön diyorlar :)) zor yani ikizler halk arasında bize " dengesiz " derler ,
Ama biz bunun burcumuzdan kaynaklandığını biliriz sikinti yapmayız , bizi çekenlere allah sabir versin :))

Back
X