- 1 Ekim 2017
- 2.328
- 3.404
- 133
- Konu Sahibi Cikolatalikurabiyem
Senin yokluğunda zorluğun ne demek olduğunu öğrendim.. Ne kadar kalabalıkta yaşarsam yaşayayım aslında kocaman bir sessizliğin ve yalnızlığın içinde olduğumu öğrendim.. Gözyaşlarım akmasın diye kafamı gökyüzüne kaldırdığımda yukarıda uçsuz bucaksız bir dünya gördüm.. Geceleri inadına karanlık olan o gökyüzünde farklı boyutlarda ışıldayan yıldızlara bakıp çaresizce dua etmeyi öğrendim.. Bu sayısını bilemediğim yıldızları gökyüzünde sanki bir yere bağlamış gibi tutan Rabbime yalvardım.. Çok birşey istemedim ki ben bu hayattan.. Bir evlat diledim, ben de yaşamak istedim sadece; hamilelik nedir, neler olur, her gün içinde bir can nasıl büyür, annelik nasıl birşeydir, doğum yapmak, emzirmek, bir yere gittiğinde kendinden çok bebeğinin rahatını iyiliğini düşünmek.. Bunlar nasıl şeylerdir, nasıl duygulardir bilmek istedim sadece.. Bir çok insana nasip olan şeyi istedim aslında.. Ben sadece ANNE olmak istedim.. Bebeğimmm, minik kuzum bir bilsen sanki sen gelince herşey bambaşka olacak gibi, sen gelsen sanki hayat daha kolay yaşanacak gibi, sen gelsen biz tam bir aile olacağız gibi.. Sen gelsen hayatımızın her günü bayram olacak gibi.. Sen gelsen herşey tastamam olacak gibi...