• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

özledim

kuzum85

aşk bir yangın
Kayıtlı Üye
1 Mart 2008
2.988
19
683
bunu nereye yazmam daha uygun olur bilemedim aslında sevdiğimle ayrı şehirlerdeyiz en son ocak ayında gördüm onu 7 ayın sonunda :çok üzgünüm:demin çok yakın bir arkadaşımla konuşurken sevgilisinin onu almaya geldiğini kapatması gerektiğini söyledi ne yalan söyleyim kıskandım sonrada kendimden utandım kıskanmaktan utandım :utangac: özlem meğer her türlü duyguya sevkediyormuş insanı peki ya sizin özlemleriniz size neler hissttiriyor kızlarsenağlama

canım bnm özlemek yerine göre güzel olsada gerçekten çok zor:teselli:

arkadaşını kıskanmak değilde imrenmek diyelim :teselli:

özlem insana herşeyi hissettirir bence çok zor tatlım ya bu kadar seyrek aralıklarla görüşmek zor

değilmi:utangac:

çok fazla hemdesenağlamaözlem arttıkça ağlamaklı oldum iyicene

aynı şehirdeyseniz niye görüşemiyorsunuz ki anlayamadım?
platonik bir aşk mı bu?

aaahhh tatılm yaaaa aahhh, uzakta olan sevgiliye hep özlem duyuluyor heeeppp, çok iyi anlıyorum seni senağlama
ben el ele dolaşan, birbirine sımsıkı sarılan sevgilileri görünce heeepp bir aahhh çekiyorum biliyormusun. o kadar hayran gözlerle bakıyorumki onlara. Hep keşke benim aşkımda benim yanımda olsaydı şimdi diyorum hep :çok üzgünüm:
sonra da avutuyorum kendi kendimi. Elbet bir gün bende sevgilimle böyle olucam, hiç ayrılmicam diyorum :çok üzgünüm:

Elbet bir gün bende sevgilimle böyle olucam, hiç ayrılmicam diyorum ne güzel demişşin denizvim inşallah

canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki eşim asker bende çift gördüğüm zaman keşke benim aşkımda yanımda olsaydı diyorum.ama bu kıskançlık değil. senin arkadaşına duyduğunda değil.inşallah bir an önce kavuşursunuz

canim bi hafta sonu gorusemiyor musunuz ikinizin de ortasinda bi sehire gelseniz ikinizde?

çok zor tatlım o izmir ben istanbul yakında gelecek inşallah çok özledim onu

inşallah canım benim rabbim başka ayrılık vermesin......bütün güzellikler sizin için olsun........

Back
X