• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

özledim

Ben kabul etmiyorum. Sizin bir hayatınız var ve başkası uğruna üzülmeye değmez. Size değer vermeyip sözlüyken ailenize karşı yüzünüzü eğen saygı duymayan bir erkekle ne gelecek olabilir. Şimdi sizi el üstünde tutan gözünüzün içine bakan saygısıda sevgiside büyük biri çıkar bu sefer de boşuna ağlamışım diye ağlarsınız. Sıkmayın canınızı. Diğer yarın olssaydı bunlar yaşanmazdı! :KK12::KK12:
geleçeğimin olmayacağını biliyorum şükür bile ettim bitti diye allahım yüzünü erken gösterdi diye ama bir rüya yüzünden bu haldeyim 1 haftadır

İnsan uzun süre yalnız kalınca eskileri sarıyor galiba. Bence hayatınıza hoş gönlünüzü çalacak biri çıksa hiçte geömişe dönüp acı çekmezdiniz. Yani demek istediğim belkide geçmişe dönmektense yeni limanlara açılmanın vaktidir.
açtım birinden bile hoşlandım kalbim yeniden çarptı 10 aydan sonra ama gördüğüm aptal bir rüya yüzünden 1 haftadır bu haldeyim

Sadece iyi mutlu ask dolu gunlerinizi hatirladigin icin ozluyorsun. Kotu gunlerini dusun birazda, sizi bosanma noktasina getiren olaylari da dusun. Bak o zaman kafandaki ask imaji nasil da degisiyor.
Bence sen su an duygusal bir boslukta oldugun icin, eski esini degil de "aski" ozluyorsun.

Sadece iyi mutlu ask dolu gunlerinizi hatirladigin icin ozluyorsun. Kotu gunlerini dusun birazda, sizi bosanma noktasina getiren olaylari da dusun. Bak o zaman kafandaki ask imaji nasil da degisiyor.
Bence sen su an duygusal bir boslukta oldugun icin, eski esini degil de "aski" ozluyorsun.
evli değildik sevgiliydik yani sözlü evet sanki hep iyimişiz gibi aklıma hep iyi günler geliyor

tam olarak duyguılarıma tercüman olmuşsunuz yoğun çalışıyorum özellikle bu aralar ay sonu yıl sonu hesapları derken kafamı kaldıramıyorum bile ama bir rüya yüzünden geldiğim nokta bu
Kafanın mesgul olmasi çok işine yariyodur eminim. Bide evde boş boş oturduğunu düşün. Yapmaman gereken şeyler yapardin kesin. Biraz dişini sikarsan bu etkiden kurtulursun bence. Sosyal medyadan takip ediyormusun ? Aldattiktan sonra devam etmis mi o kızla ilişkisine acaba

Kafanın mesgul olmasi çok işine yariyodur eminim. Bide evde boş boş oturduğunu düşün. Yapmaman gereken şeyler yapardin kesin. Biraz dişini sikarsan bu etkiden kurtulursun bence. Sosyal medyadan takip ediyormusun ? Aldattiktan sonra devam etmis mi o kızla ilişkisine acaba
başlarda ediyordum şimdi etmiyorum evli kadınla aldatmıştı ne yazık ki o yüzden hala devam ediyormu bilmiyorum

Back
X