Özlem Öz'ün kahvesi

O fenomen dedikleriniz de bir tür şarlatan ve yaptıkları tanıtımlar tamamen ticari amaçlı, hem bunlara para kazandırıp hem de sağlığınızdan olmayın lütfen ya.

Ya kızlar ablamın komşusu kulanmis demiş ben o kahveyle ödemelerini yok etmişim ayda 8 kilo vermiş tabi yemeği de azaltmış acaba dedim kullanan varmı gervten böyle kilo veren

O fenomenleri takip etmiyorum zatn hani sadece o kahve sayesinde demis

Sakin inanma ya dikkatlice inceleyiniz bardakta kahve bile Yok onu kullanan kişiler karaciğer akciğer kalp krizi bir sürü sağlık sorunu oldu hatta ölen bile var Uzak durun gerekirse diyetisyene gidin

Yemeği azaltan herkes kilo verir zaten kahveye gerek yok. Su için onun yerine ödem atarsınız. Kahve olarak da Türk kahvesi veya filtre kahve için sadece.

Yemeği azaltan herkes kilo verir zaten kahveye gerek yok. Su için onun yerine ödem atarsınız. Kahve olarak da Türk kahvesi veya filtre kahve için sadece.
Ya ben 68 kiloyum 160 boyunda . göbeğim ve kalçamı basen mi var işte onlardan çok rahatsız oluyorum

Sakin inanma ya dikkatlice inceleyiniz bardakta kahve bile Yok onu kullanan kişiler karaciğer akciğer kalp krizi bir sürü sağlık sorunu oldu hatta ölen bile var Uzak durun gerekirse diyetisyene gidin
Gervten olan varmı ama yorumlrda güzel söyleyen var

O kahveye bir ton para vereceğinize günde 2 kupa yeşil çay için 3 litre su için kahveden daha tesirli hem de faydalı fazla kahve ne kadar zararlı araştırın internetten

Back
X