Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence böyle şeyler kullanmayın çok sağlıksızMerhaba bu kahveyi içip kilo veren ödem veren varmı
Aynen öyle sağlığından olan çok insan varKilo verdiren bir çay kahve varsa bile asla bu fenomen bozuntularıninki değildir.
Bu içecek vb kullanmayın sağlığınızı riske atmaya değmezMerhaba bu kahveyi içip kilo veren ödem veren varmı
Ya ben 68 kiloyum 160 boyunda . göbeğim ve kalçamı basen mi var işte onlardan çok rahatsız oluyorumYemeği azaltan herkes kilo verir zaten kahveye gerek yok. Su için onun yerine ödem atarsınız. Kahve olarak da Türk kahvesi veya filtre kahve için sadece.
Gervten olan varmı ama yorumlrda güzel söyleyen varSakin inanma ya dikkatlice inceleyiniz bardakta kahve bile Yok onu kullanan kişiler karaciğer akciğer kalp krizi bir sürü sağlık sorunu oldu hatta ölen bile var Uzak durun gerekirse diyetisyene gidin
Yediklerinize dikkat eder spor yaparsanız gider onlar.Ya ben 68 kiloyum 160 boyunda . göbeğim ve kalçamı basen mi var işte onlardan çok rahatsız oluyorum
Göbeğim hepsi ödem yağ sanki sinir oluyorum ya herkes bu kahveyi içtim vs vs dedi sipariş etim ama daha içmedimYediklerinize dikkat eder spor yaparsanız gider onlar.
İçmeyin. Ödemse zaten dikkat etmeye başladığınız anda tıkır tıkır gider.Göbeğim hepsi ödem yağ sanki sinir oluyorum ya herkes bu kahveyi içtim vs vs dedi sipariş etim ama daha içmedim
Koskoca tıp bilimi bir kahve içip zayıflamayı bulamadı, sosyal medya sözde fenomeni mi bulacak akıl var mantık varMerhaba bu kahveyi içip kilo veren ödem veren varmı
Hangi marka peki yeşil çay fark eder miO kahveye bir ton para vereceğinize günde 2 kupa yeşil çay için 3 litre su için kahveden daha tesirli hem de faydalı fazla kahve ne kadar zararlı araştırın internetten