- Konu Sahibi Keyfekederr
-
Tüm yorumlarınızı okudum.Aslında haklısınız hepiniz.Benimki şu an sadece takıntı..O 2 günlük ayrılmalarında sadece mutlu oldum.Ama tekrardan bir olmayı bile hiç istemedim..Yinede ayrılsalar yinede aynı duyguları yaşayacağım..
İlk sevgilim olması yüzünden tecrübesizim bu konuları çözemiyorum en basitinden aşk acısını bile çekemeyip takıntı haline getirmişim dediğiniz gibi..
Kader böyleymiş o zaman..Artık kabulleniyorum bunu iyileşmeye bakıcam..Ki zaten ondan daha üstünüm daha donanımlıyım benim gibi olmamıştır olamazda.
Kızda tipsizdi zaten nasıl sevdi hiç anlamıyorum attan inip eşeğe binen bir erkeğin zekasıda düşüktür zaten.Neyse tekrardan teşekkürler :)))
Umarim kolay etlatirsin. Kendimden ornek vereyim. Bekarken birini cok sevdim oda seviyordu ayrildik sonra sevgilisi oldugunu duydum ve o an bayilmisim. Hastanede yattim tramva gecirdim. Sonra unutmam lazim deyip evlendim. Nerdeyse 4 yil olacak evleneli ama her gece ruyalarimda hep pismanim diyor. Umarim benim gibi olmazsin.
Canım Ho'ponopono yap...en geç 1 ay içinde unutyosun.... Yapacağın tek şey şu...
Bir kağıda hem kendinden özür diliyosun hem de X kimse onun ismini yaz..bu şekilde bunu 21 gün 100 er kez okuyosun...Bilinç altı kodlama bu... geçen sene aynı şeyi bende yaşadım imkansız birini seviyodum ve evliydi...1 ay içinde artık ona olan hiç bişey kalmamıştı içimde...
" X seni seviyorum senden özür diliyorum içimde seni unutamamamı sağlayan her ne varsa lütfen beni affet teşekkür ediyorum "
" kendim kendimi seviyorum kendimden özür diliyorum içimde X i unutamamamı sağlayan her ne varsa kendim lütfen beni affet teşekkür ediyorum "
Ay çok üzüldüm.Bence bir psiko terapi yardımı alın.Unutmak için evlenmek aslında çok yanlış biriyle çıkarsınız flort edersinizde evlenmek ne biliyim büyük birşey ya..Bilinç altınızdaki kayıtları onarmak için bir psikolog yardımı alın bence.
Bakın ben bu yaşta bile aşk acısından kalbime ağrılar girmeye başladı.Aklıma gelir gelmez inanılmaz derecede kalbim canımı yakıyor gerçek anlamda söylüyorum bunları..Kalbim ağrıyor artık.Vücüdumuda yormaya başladı..Ciddi birşey midir bilmem tabi..
Geçmiş olsun sizede
Merhabalar Eski sevgilimi çok özlüyorum bu yeni olacak ilişkilerimde de problem olucak gibi duruyor.Ayrılalı uzun zaman geçti anlaşarak,severek daha doğrusu mesafe gibi sorunlardan dolayı ayrıldık ve hala ben onu deliler gibi özlüyorum ve vazgeçemiyorum.O hayatını çizdi yeni sevgiliside var.Ama ben çizemedim çizmekde istemedim açıkçası beni sevenleri göremedim onlarla arkadaş olmaya başladım eski sevgilimi anlatarak özlemimi anlatarak..Şimdi bu özlem duygunusunu nasıl halledebiliriz.Onu unutmayı aklıma gelmemesini istiyorum kaç ay oldu ve hala benim aklımda seviyormuyum sevmiyormuyum onu daha bile bilmiyorum.Lütfen beni bu acılardan kurtarın.Artık onu hatırlamak BANA SÖYLEDİĞİ GÜZEL SÖZLERİ KULAKLARIMDA DUYMAK İSTEMİYORUM !!! Gece onunla yatıp sabah onun hayaliyle kalkıp,gün içindede hep aklımda olmasını hiç mi hiç istemiyorum.Bu bulgular normal değil demi hocam ? Her salise aklımda olması anımı,günümü dakikalarımı mahvediyor hep bi mutsuzluk yaşıyorum..Kolay değil 9 ay birlikteydik..Ama o atlatmış herhalde bu sorunları ve yenisini bularak işini görmüş.Geçenlerde gördüm sokakta dudaktan dudağa buluştuklarında öpüştüler..Bu çok etkiledi beni iyiki beni görmediler yoksa o yüz ifademden dolayı büyük mutluluk duyardı eskisi...Neyse bunlar önemli değil istediklerini yapsınlar...Ama ayrılınca bana mesaj atacağınıda biliyorum öyle geliyorr..Şimdi bunla alakalı özlemimi gidermek için ne yapmam gerektiğini onu unutabilmek adına neler yapabileceğimi aktarmanızı istiyorum..Gerçekten deliricem yoksa...
Beni takip etmeniz hoşuma gitti.Ayrılıp barışmışlar 2 günde nasıl oldu ki bu ? Ama zedelendi en azından ilişkileri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?