Özlemim Bitmiyor Deliricem !

Canım Ho'ponopono yap...en geç 1 ay içinde unutyosun.... Yapacağın tek şey şu...

Bir kağıda hem kendinden özür diliyosun hem de X kimse onun ismini yaz..bu şekilde bunu 21 gün 100 er kez okuyosun...Bilinç altı kodlama bu... geçen sene aynı şeyi bende yaşadım imkansız birini seviyodum ve evliydi...1 ay içinde artık ona olan hiç bişey kalmamıştı içimde...

" X seni seviyorum senden özür diliyorum içimde seni unutamamamı sağlayan her ne varsa lütfen beni affet teşekkür ediyorum "
" kendim kendimi seviyorum kendimden özür diliyorum içimde X i unutamamamı sağlayan her ne varsa kendim lütfen beni affet teşekkür ediyorum "

Son düzenleme:

Ay çok üzüldüm.Bence bir psiko terapi yardımı alın.Unutmak için evlenmek aslında çok yanlış biriyle çıkarsınız flort edersinizde evlenmek ne biliyim büyük birşey ya..Bilinç altınızdaki kayıtları onarmak için bir psikolog yardımı alın bence.

Bakın ben bu yaşta bile aşk acısından kalbime ağrılar girmeye başladı.Aklıma gelir gelmez inanılmaz derecede kalbim canımı yakıyor gerçek anlamda söylüyorum bunları..Kalbim ağrıyor artık.Vücüdumuda yormaya başladı..Ciddi birşey midir bilmem tabi..

Geçmiş olsun sizede

Teşekkür ederim deneyeceğim..

Ben ayrilir ayrilmaz evlenmedim. Onu tam 4 yil yilboyunca sabirla bekledim. Hep gelecek dedim cunku hissediyordum. Ama ben nereden bilebilirdimki tek ortak arkadasimin ona asik oldugunu? Yalanlarla iftiralarla ayirdi bizi. Nisanlanmislardi en son 4 yil uzun bi zaman bende nisanlanmistim artik. Ne olduysa kiz insafa gelmis bana iftira atip yalan konustugunu anlatmis. Bigun dogum gunumde cikip gelmisti. Kahrolmustum. Onunda benimde hayatimda baskalari vardi. Sadece uzun uzun bakti tek kelime nasilsin dedi ama artik baskasinin yuzugunu takiyordum. Dugune de gunler vardi. Suanki esime ihanet edemezdim. Cok agladim hala agliyorum. Son kelimesi kulaklarimda. Simdiki aklim olsa bagirir cagirirdim ben sadece agladim. Birdaha gormemek icin oradan tasindim. Sansmi artik bilmiyorum bi arkadasim dedi suan cok yakin oturuyoruz. Cok icten soyluyorum umarim atllatirsin.

Ayrıldıktan sonra hiç dönmedi mi? Ayrılma sebebim mesafe demişsiniz aynı şehirde değilseniz kızla öpüştüğünü nasıl gördünüz

Beni takip etmeniz hoşuma gitti.Ayrılıp barışmışlar 2 günde nasıl oldu ki bu ? Ama zedelendi en azından ilişkileri..

Ya siz ne kadar art niyetlisiniz. Unutmaya çalışmak yerine hala fırsat kolluyorsunuz. 9 ay çok kısa bir süre uzun sürdü beni unutamaz diye beklerseniz çok beklersiniz. Eski sevgilinde seviyormuşki barışmış. Dilerim mutlu olurlar. Çok kızdım dediklerinize.

Arkadaşım mesafeden sebep ayrılıosun ama sokakta başka kızla öğüşürken görüosun bu ne çelişki böyle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…