- Konu Sahibi Keyfekederr
Merhabalar Eski sevgilimi çok özlüyorum bu yeni olacak ilişkilerimde de problem olucak gibi duruyor.Ayrılalı uzun zaman geçti anlaşarak,severek daha doğrusu mesafe gibi sorunlardan dolayı ayrıldık ve hala ben onu deliler gibi özlüyorum ve vazgeçemiyorum.O hayatını çizdi yeni sevgiliside var.Ama ben çizemedim çizmekde istemedim açıkçası beni sevenleri göremedim onlarla arkadaş olmaya başladım eski sevgilimi anlatarak özlemimi anlatarak..Şimdi bu özlem duygunusunu nasıl halledebiliriz.Onu unutmayı aklıma gelmemesini istiyorum kaç ay oldu ve hala benim aklımda seviyormuyum sevmiyormuyum onu daha bile bilmiyorum.Lütfen beni bu acılardan kurtarın.Artık onu hatırlamak BANA SÖYLEDİĞİ GÜZEL SÖZLERİ KULAKLARIMDA DUYMAK İSTEMİYORUM !!! Gece onunla yatıp sabah onun hayaliyle kalkıp,gün içindede hep aklımda olmasını hiç mi hiç istemiyorum.Bu bulgular normal değil demi hocam ? Her salise aklımda olması anımı,günümü dakikalarımı mahvediyor hep bi mutsuzluk yaşıyorum..Kolay değil 9 ay birlikteydik..Ama o atlatmış herhalde bu sorunları ve yenisini bularak işini görmüş.Geçenlerde gördüm sokakta dudaktan dudağa buluştuklarında öpüştüler..Bu çok etkiledi beni iyiki beni görmediler yoksa o yüz ifademden dolayı büyük mutluluk duyardı eskisi...Neyse bunlar önemli değil istediklerini yapsınlar...Ama ayrılınca bana mesaj atacağınıda biliyorum öyle geliyorr..Şimdi bunla alakalı özlemimi gidermek için ne yapmam gerektiğini onu unutabilmek adına neler yapabileceğimi aktarmanızı istiyorum..Gerçekten deliricem yoksa...