Özlem'in çeyizi

gerçekten burayı takip etmek burada olmak insana çok şey katıyor tüm kızlar iyi ki varlar sende hoş geldin canım

aramıza hoşgeldin ne güzel şeyler yazmışsın cnm hiç sıkılmadan okudum valla bir çok şeyini almışsın allah'ım kolaylıkla ödemeni nasip etsin cicilerinin resimlerini bizle paylaşırsan seviniriz

aramıza hoş geldin özlemcim. güzel güzel çeyizler alman dileğiyle.. bende çok eski sayılmam ... ama çeyiz konusunda bayağı bir tecrübeye sahibim diyebilirim. ince eleyip sık dokuyorum biraz detaycıyım .. zorlanıyorum bazen alışveriş yaparken

sanada kolaylıklar diliyorum .. bu güzel ve heyecanlı ve bir okadarda masraflı yolda allah yardımcın olsun.
içine sinecek en güzel ürünleri alırsın inşallah... benim konumuda inceleyebilirsin belki tarzlarımız uymaz ama sormak istediğin birşey olursa yardımcı olurum.

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...elini-oslemysin-ceyizi-hadi-buyrun-iceri.html

işin ve yeni hayatında hayırlı uğurlu olsun inşallah.

ayrıcaz adaşız :):):) tekrar memnun oldum..

Son düzenleme:
gerçekten burayı takip etmek burada olmak insana çok şey katıyor tüm kızlar iyi ki varlar sende hoş geldin canım

Damlacım çok teşekkürler. Gerçekten öyle, bir günde katettiğim mesafeye kendim bile hayret ediyorum. Dünyada tupperwire denilen bir olgu varmış da ben yeni haberdar olmuşum, hey gidi hey

Amin canım, inşallah resimlerini bulduğum kadarıyla eklemeye çalışırım, ya da memleketime gittiğimde çeker eklerim buraya inşallah :)

Amin canım, inşallah resimlerini bulduğum kadarıyla eklemeye çalışırım, ya da memleketime gittiğimde çeker eklerim buraya inşallah :)

aldığın markalar bellidir zaten..sitelerinden yada google dan fotolarını bulabilirsin.. bende öyle yapmıştım.. foto çekmem imkansız çünküü.

aldığın markalar bellidir zaten..sitelerinden yada google dan fotolarını bulabilirsin.. bende öyle yapmıştım.. foto çekmem imkansız çünküü.

evet haklısın, yazınca çıkıyor modeller. Resimleri nasıl yükleyeceğim konusunda yardımcı olabilir misiniz peki?

Damlacım çok teşekkürler. Gerçekten öyle, bir günde katettiğim mesafeye kendim bile hayret ediyorum. Dünyada tupperwire denilen bir olgu varmış da ben yeni haberdar olmuşum, hey gidi hey

evet canım öyle bi olgu var ve kullanan herkes acayip memnun
bende çok beğeniyorum şimdilik sadece bikaç parça aldım ama almayı düşündüğüm bi çok şey var
ablam peynir saklama kabı istediğinde satıcı arkadaşı ona su set vermiş en iyi bunda saklanır diye ekşi peynir bile koysam lezzetli bi şekilde çıkıyor diyo ablam olmasa söyleyen inanılacak gibi değil

forumlardan birinde su şişesi hakkında içme suyunu yumuşattığı hakkında bi yorum görmüştüm onu da artık aldıktan sonra görecem bakalım nasıl :44:

özlemcim müsadenle ufak bir reklam yapmak istiyorum sayfanda...

2 yıldır tupperware danışmanıyım.
çeyizimdede 1 oda dolusu tupper var al al doyamadım.. :d

ayrıca arkadaşlar tupper almak isteyenlere yardımcı olurum fiyatlardan gelişinede verebilirim bana mesaj atın lütfen ....her konuda yardımcı olabilirm.. Ne istediğinizi söyleyin yeter...

Ayrıca özlemcim sana özel mesajlar gönderdim okuyabildinmi ???

konuya cevap ver e girmelisin önce.. zaten cevap yazarkende o şekilde yazıyorsun. sonra sayfadan biraz aşağı inersen orda eklenti ekle çıkıcak.. ona tıkla.. sonra dosya ekle çıkıcak , ve son olarak dosyaları seç yapıcaksın.. seçtikten sonra dosyaları yükle yaparsan bu iş bitmiştir:)

Teşekkürler canım bir deneyeyim bakayım yapabiliyor muyum :)

Arkadaşlar bugüne kadar sahip olduğum çeyizlerim bunlar. Bir de çok ıvır zıvır sayılacak mutfak malzemeleri alıyorum gördüğüm züccaciyecilerden :) Onları da çeker eklerim belki...

Eklentiler

• $1470_SHF510ATLANTA.400X400.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 178
  • $1538_SHFALFA.400X400_ çelik tencerelrim.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 160
  • $16299_buyuk_özdilek.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 237
  • $bahar-cicekli-cam-kapakli-teflon-tencere-tava-setleri-ceyizlik.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 706
  • $bahar-çiçekli-Taç-Nevresim-Takımı-Modeli.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 176
  • $battaniye_days_in_colours_orgu_cift_kisilik_97808.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 170
  • $FB,342,31,cotton-box-line-pamuk-saten-cift-kisilik-nevresim-takimi-gumus-bej-cift-kisilik-sa...webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 172
  • $kalpli-tac-nevresim-takimi-modeli.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 187
  • $Karaca-fine-bone-yemek-takimi--5.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 267
  • $LUİSE LİLA_ taç.webp
    89,1 KB · Görüntüleme: 251
  • $nevresim_.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 195
  • $productimage-picture-korkmaz-esta-caydanlik-takimi-a080-117.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 291
  • $SarevCamilaNevresimT_2915442.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 171
  • $sarev-cift-kisilik-amour.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 168
  • $sarev-kirmizi-takim.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 168
  • $Sarev-Sarev-Noele-Pamuk-Saten-Nevresim-Takımı-5936-7207-1-product.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 141
  • $TAc-Dahlia-cift-Kisilik-Saten-Uy_2648_1.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 322
  • $TAC-NEVRESIM-TAKIMI-CIFT-KISILIK-OPALE-PEMBE-GF__59932881_0.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 2.346
  • $tac-saten-delux-nevresim_2268_.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 1.508
  • $taç battaniye.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 325
  • $taç pike takımı.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 833
  • $Taç_nevresim.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 183
  • $Yatas-Mor-Cicekli-Nevresim-Takimi-Tasarimlari.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 248
Özlemcim hoşgeldin canım ne iyi ettinde geldin aramıza sana özel hayatında iş hayatında ve çeyiz hazırlıklarında başarılar diliyorum. Allah herşeyi gönlüne göre versin. Sevgiler..

Özlemcim hoşgeldin canım ne iyi ettinde geldin aramıza sana özel hayatında iş hayatında ve çeyiz hazırlıklarında başarılar diliyorum. Allah herşeyi gönlüne göre versin. Sevgiler..

Amin fadiyez, çok teşekkürler... Hepiniz iyi ki varsınız :)

çok güzelmiş aldıkların mutlu huzurlu günlerde kullanmak nasip olur inş

resimleri ilk mesaja eklemeyi de halledersen seni takip etmek daha kolay ve zevkli olacak inş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…