- 5 Eylül 2012
- 2.620
- 146
- 363
Merhaba kızlar yeniden hoşgeldim aranıza 
En son yazdığımda işsizdim ama hamdolsun buraya yazdığım günden iki gün sonra güzel bir ücrete imzaladım sözleşmemi
Dua eden herkese sonsuz teşekkürler
Bir haftadan fazladır Bursada memleketimde ailemin yanındayım.
Ramazan-ı Şerif boyunca burada kalacağım.
O İstanbulda ben Bursada birbirimizi daha şimdiden çok özledik ama yapacak birşey yok, sabredip bekliyoruz
Sevdicekle aramız iyi hamdolsun ama O'nun maddi sıkıntıları var.
Maddi durumları o kadar iyi değil düğüne dair tüm masrafı kendi yapacak ve halledicek
Beni de sıkıntısı şimdiden aldı.
Kendi başına o kadar masrafın üstesinden nasıl gelecek diye düşünürken daralıyorum :18:
Hem diğer yaza düğün istiyoruz bakalım ama bu kadar kısa sürede nasıl üstesinden geleceğiz o kadar masrafın bilemiyorum :26:
Allah yardımcımız olsun kızlar, şu arkadaşınız yine dua bekler sizden
Herkese hayırlı Ramazan-ı Şerifler bu arada
Çok seviyorum hepinizi

En son yazdığımda işsizdim ama hamdolsun buraya yazdığım günden iki gün sonra güzel bir ücrete imzaladım sözleşmemi
Dua eden herkese sonsuz teşekkürler
Bir haftadan fazladır Bursada memleketimde ailemin yanındayım.
Ramazan-ı Şerif boyunca burada kalacağım.
O İstanbulda ben Bursada birbirimizi daha şimdiden çok özledik ama yapacak birşey yok, sabredip bekliyoruz
Sevdicekle aramız iyi hamdolsun ama O'nun maddi sıkıntıları var.
Maddi durumları o kadar iyi değil düğüne dair tüm masrafı kendi yapacak ve halledicek
Beni de sıkıntısı şimdiden aldı.
Kendi başına o kadar masrafın üstesinden nasıl gelecek diye düşünürken daralıyorum :18:
Hem diğer yaza düğün istiyoruz bakalım ama bu kadar kısa sürede nasıl üstesinden geleceğiz o kadar masrafın bilemiyorum :26:
Allah yardımcımız olsun kızlar, şu arkadaşınız yine dua bekler sizden

Herkese hayırlı Ramazan-ı Şerifler bu arada

Çok seviyorum hepinizi

Son düzenleme: