Özlem'in çeyizi

Şubat sonu bir tane daha ayarlıycam eğer yine gelen olmazsa ben artık organizatörlük görevimden istifade ediyorum :60:

Ben çok gelmek istedim özlem, yav büyükte konuşmadım ama ne zaman bir aksilik olur mu diye aklımın köşesinden geçse, olmasını istemem ya kesinlikle oluyor. :ssz:

Aniden bastıran misafir gibi annesizliğin zorluklarından biri, evin küçük anneleri olmak demek..

Şubata olursa çok gelmek istiyorum inşallah başka birşey çıkmaz, çok uzak bir tarih olmasın.. :27:

Ben çok gelmek istedim özlem, yav büyükte konuşmadım ama ne zaman bir aksilik olur mu diye aklımın köşesinden geçse, olmasını istemem ya kesinlikle oluyor. :ssz:

Aniden bastıran misafir gibi annesizliğin zorluklarından biri, evin küçük anneleri olmak demek..

Şubata olursa çok gelmek istiyorum inşallah başka birşey çıkmaz, çok uzak bir tarih olmasın.. :27:

Kuzum hayırlısı böyleymiş demek ki, biz plan yaparken kader planı kıs kıs güler bizlere :9:

Şubatın son haftası inşallah düşünüyorum bir adet buluşma daha, vakit yaklaştıkça yine topikimden duyurusunu yaparım :31:

English Home'un son çıkarmış olduğu serisindeki bu ürünlerle aşk yaşıyorum :69:

Bunları iki hafta kadar önce almıştım aslında ve sandalyeliklerden sadece 2 adet alabilmiştim, 2şer tane daha alıp 4 e tamamlamayı bekliyordum ama tatile gitmeden önce paylaşayım dedim :16:

Perşembeden itibaren 10 gün boyunca buralarda görünmeyeceğim kuzular, şimdiden hepinizi özledim ve kocaman öpüyorum :54:

$IMG_34151.webp

Bunları iki hafta kadar önce almıştım aslında ve sandalyeliklerden sadece 2 adet alabilmiştim, 2şer tane daha alıp 4 e tamamlamayı bekliyordum ama tatile gitmeden önce paylaşayım dedim :16:

Perşembeden itibaren 10 gün boyunca buralarda görünmeyeceğim kuzular, şimdiden hepinizi özledim ve kocaman öpüyorum :54:

Eki Görüntüle 953034

kuzucummmmm aldıklarına bayıldımm güle güle kullan pembe pembe içim açıldı valla , ofiste böle cicili bicili şeyleri görünce bile insan mutlu oluyor aşkla kullan canım benim ..

kuzucummmmm aldıklarına bayıldımm güle güle kullan pembe pembe içim açıldı valla , ofiste böle cicili bicili şeyleri görünce bile insan mutlu oluyor aşkla kullan canım benim ..

Canımmm prenses bebekim benim buralarda mıydın sen bakiyim :80:

Sağolasın kuzucum vallahi böyle baktıkça bakası geliyor bu pembişlere ben de aldım gitti :16: umarım sandalye minderlerinden 2 adet daha bulabilirim :31:

Canımmm prenses bebekim benim buralarda mıydın sen bakiyim :80:

Sağolasın kuzucum vallahi böyle baktıkça bakası geliyor bu pembişlere ben de aldım gitti :16: umarım sandalye minderlerinden 2 adet daha bulabilirim :31:

canım bulursun inşallah ben geçen albüm aldım , 2-3 yere uğradım en son bitti dedikleri beşiktaş a başka biseyler bakarken bi baktım albüm sağımda sorduğum bayan bitti demişti meğersem varmıs o yüzden sen iice araştır bulacağından eminimm :)

Eki Görüntüle 953034

Ben bunların hepsini tek tek yerim ama :27::27::27:

Ne kadar güzel şeyler bunlar yahu...

Benim borçlarım elvermiyor kuzum English Home'la arama set koydu :27:

canım bulursun inşallah ben geçen albüm aldım , 2-3 yere uğradım en son bitti dedikleri beşiktaş a başka biseyler bakarken bi baktım albüm sağımda sorduğum bayan bitti demişti meğersem varmıs o yüzden sen iice araştır bulacağından eminimm :)

İnşallah bulurum kuzum açıkçası çok kafaya takmıyorum nasibimde varsa o beni gelir bulur zaten :31:tatilden dönüşte üsküdar ve ümraniye şubelerine bakarım olmadı totem yapar dileğimi evrene torpille yollarım :10:

Ben bunların hepsini tek tek yerim ama :27::27::27:

Ne kadar güzel şeyler bunlar yahu...

Benim borçlarım elvermiyor kuzum English Home'la arama set koydu :27:

O zamana kadar daha güzelleri çıkar ben de onları kaptığım gibi ev görmesine gelirim sana büşüm hiç aklında kalmasın :16:

hem illa bunları istiyorum dersen benimkileri sana veririm senden değerli değiller :54:

O zamana kadar daha güzelleri çıkar ben de onları kaptığım gibi ev görmesine gelirim sana büşüm hiç aklında kalmasın :16:

hem illa bunları istiyorum dersen benimkileri sana veririm senden değerli değiller :54:

Kuzum benim ya... Sen bana dostluğunu hediye ettin bundan değerli bişe varmı :54:

İnşallah ev görmesi hediyesini ben sana söylerim kuzum şu güzelmiş diye :27: Hay Allahım ne ne yüzsüzüm :52:

Ozlemcim ben bosuna demiyorum zevklerimiz ayni diye. Ben bu seriyi minderler haric tamamladım minderlerini 2 tane kalmis 4 olunca haber verin demistim. Bu hafta sonu hbr verdiler 4 adet minder geldi buyrun alabilirsiniz diye. Ama ben gidemedim. Nasipse karar verdigimde onlari da alirim sen de telefonunu birak gelince haber veriyorlar gule gule kulllan cicilerini :)

Canim bak bunlar da ekmek sepeti. Bu hafta sonu baska bir mağazasından kaptim :) sen de al takimina :)

Eklentiler

• $20140126_101159.webp
    $20140126_101159.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 50
  • $20140126_101203.webp
    $20140126_101203.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 65

Eki Görüntüle 953034

Kuzum olsun ne önemi var yeter ki gönüller bir olsun :16: Ben özledim de açtım facebooktan resimlerini sevdim, dualar ettim sana :17: umarım herşey yolundadır kuzum benim de şimdilik bir sıkıntım yok hala bekarım hala gönlümün prensini bulamadım :60: Ahh bir bulsam da artık şu cicilerimi kullansam diyorum ama bizimkisi öldü herhal yoksa bekletmezdi bu kadar beni :60: Şaka bir yana, hayırlısı herşeyin kuzum, Allah neşemizi bozmasın hiçbirimizin..

Kuzucummmm... öncelikle english home cicilerine de bayıldımmmmmm.. güle güle kullanacağın günler olsun inşallah...

Bana gelinceeee... mucizevi bir şeyler oldu hayatımdaaaa... :16::16::16::16::16: aşık oldum bennn... sırılsıklam hem de... deli gibi seviyor ve seviliyorummmmm... :nazar::nazar::nazar::nazar: değil 41 kere, 41 milyon kere maşallah demek istiyorum kendime.. kendi kendime nazar ederim ben hep... neyse böyle yaniii.. gelişmeleri anlatırım yine... bizim topiğe de yazıp kızlara söylemem lazım hemennnnnn.... :16::16::16::16::16: darısı, çok daha güzelleri sana inşallah kuzummmmm:16::16::16:

Kuzum benim ya... Sen bana dostluğunu hediye ettin bundan değerli bişe varmı :54:

İnşallah ev görmesi hediyesini ben sana söylerim kuzum şu güzelmiş diye :27: Hay Allahım ne ne yüzsüzüm :52:

Yüzünü gözünü sevdiğim sen iste ben English Home u yakarım Diyojen gibi :60:

Back
X