Özlem'in çeyizi

Sen bu işlerin altından kalkarsın diye şeettim ben.. :27:
O zaman, kendine güvenen şöyle gelsin..
Adayları bekliyoruz.. :8:

"Çeyiz dolayısıyla batan genç kızları kalkındırma vakfı" nın kurulunu oluşturuyoruz bacılar hepiniz davetlisiniz :60:

Beni de alın aranıza safın başına geçerim herhalde bu borçlarla :52: :27:

Smuuuuwiiii kuzuuumm sen beni başkan yapıyorsun ama bak bu bacımız daha dertli, bir ay sonra evlenecek diye başı dumanlı :27:

Yaww napsak seni mi başkan yapsak büşümmm :60:

Vay ben nerelere gidem :9:

Özlem benim için seçilmiş kelimeleri kullandın eksik olma kuzum :27:

Açaydım gollarımı gitme deyeydiiimmm :60:

Kız sen benim canımsın bensiz nerelere gidiyosun yolarım haaaa :27:

Kendimi hanzo kocalar gibi hissettim, iyi ki erkek yaratmamış Rabbim beni içimde bir denyo mu var nöyy varr bilemedim ama iyi ki kız olmuşum seni bulmuşum dostluğunla mazhar olmuşum :54:

Son düzenleme:
Açaydım gollarımı gitme deyeydiiimmm :60:

Kız sen benim canımsın bensiz nerelere gidiyosun yolarım haaaa :27:

Kendimi hanzo kocalar gibi hissettim, iyi ki erkek yaratmamış Rabbim beni içimde bir denyo mu var nöyy varr bilemedim ama iyi ki kız olmuşum seni bulmuşum dostluğunla mazhar olmuşum :54:

:17: Sini siviyirim Özlemim :17:

Senin erkek halin mi ? :27: Bi düşüniyim :27:

çeyiz borcundan batan kızların vakfı açılıyomuş galiba benide ilk başa yazarmısınız kızlar :27:

Gel bacım gel sen de gel katıl aramıza :29: alırken güzel olup da öderken acı veren bu borçların kederi ancak paylaşmakla azalır :16:

Gel bacım gel sen de gel katıl aramıza :29: alırken güzel olup da öderken acı veren bu borçların kederi ancak paylaşmakla azalır :16:

aynen canım ya şu an etrafımda benden başka çeyiz alıpta yüklü borca giren arkadaşım pek yok :43: zaten yoğun çalıştıgım için arkadaslarımla bulusamıyorum bile :43:

Back
X