• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özlem'in çeyizi

Salata kasen ve çay tabaklarına bayıldımm özlem yaaaaaa :16:

aysegul34 ten mi bahsediosun canim aslında olabolir hatta harika olur benimde ikeadan hala alacagim bi cok sey var ama ben hafta sonlari calisyrm muhtemeln de siz calismiosunzdr hafta sonu gidersiniz:(

daha kesinleşmedi ne zaman gideceğimiz ama muhtemelen pazar olur diye düşünüyorum. Sen pazar günleri de çalışıyor musun ki?

Çay tabaklarım :16:

çiçeklilerden 6 adet güllülerden 2 adet aldım :31:

Eki Görüntüle 809746 Eki Görüntüle 809747

ümraniyede ara sokakta bimilyoncu keşfettim ordan aldım hatta şu çakma Cath Kidston tarzı salata kasesini de ordan aldım :16:

Eki Görüntüle 809775 Eki Görüntüle 809774

özlemmmmmm:52: bende istiyorum o çay tabaklarından bu kaseden hemde çok istiyorum:)) bayram tatilinde buralarda olucan mı o zaman rahat rahat buluşuruz . yada yakın zaman bir pazar günü:)

özlemmmmmm:52: bende istiyorum o çay tabaklarından bu kaseden hemde çok istiyorum:)) bayram tatilinde buralarda olucan mı o zaman rahat rahat buluşuruz . yada yakın zaman bir pazar günü:)

tatlım götürmesine götürürüm çarşıya yakın ama güllü olandan kalmamış olabilir ben aldığımda 3adet kalmıştı, çiçeklilerden epey vardı, salata kasesinden de :31:

istersen bu cumartesi iş çıkışı akşam 5 buçuk 6 gibi çarşıda buluşuruz ben seni götürürüm :16:

tatlım götürmesine götürürüm çarşıya yakın ama güllü olandan kalmamış olabilir ben aldığımda 3adet kalmıştı, çiçeklilerden epey vardı, salata kasesinden de :31:

istersen bu cumartesi iş çıkışı akşam 5 buçuk 6 gibi çarşıda buluşuruz ben seni götürürüm :16:

Ben de zaten çiçekliyi beğendim:) olabilir buluşabiliriz ön buluşma olur bu:D bende 6ya kadar çalışıyorum ondan sonra buluşabiliriz. müsait olursan hafta içide buluşabiliriz 6dan sonra.

Ben de zaten çiçekliyi beğendim:) olabilir buluşabiliriz ön buluşma olur bu:D bende 6ya kadar çalışıyorum ondan sonra buluşabiliriz. müsait olursan hafta içide buluşabiliriz 6dan sonra.

hafta içi de olabilir aslında ben de 5 buçukta ümraniyede oluyorum, haberleşiriz telden :31:

Cok cok güzel :nazar:
Gercekten türkiyede yasamak bir ayricalik, ben yurtdisinda bu kadar güzel seyler bulamiyorum ne yazik ki :50:
Hersey özenle secilmis, tarzimiz ayni zaten :34:
Dilerim huzurla saglikli günlerde kullanirsin :nazar::nazar::nazar:

Cok cok güzel :nazar:
Gercekten türkiyede yasamak bir ayricalik, ben yurtdisinda bu kadar güzel seyler bulamiyorum ne yazik ki :50:
Hersey özenle secilmis, tarzimiz ayni zaten :34:
Dilerim huzurla saglikli günlerde kullanirsin :nazar::nazar::nazar:

Öncelikle topiğime hoşgeldin arkadaşım :3:

Amin inşallah hepimiz huzurla sağlıkla kullanalım :16:

Sen de şanslısın aslında yurt dışında cath kidston lar var greengate ler var dhaa ne cici şeyler var biz Türkiyedeki çeyiz tutkunları için :34:

Öncelikle topiğime hoşgeldin arkadaşım :3:

Amin inşallah hepimiz huzurla sağlıkla kullanalım :16:

Sen de şanslısın aslında yurt dışında cath kidston lar var greengate ler var dhaa ne cici şeyler var biz Türkiyedeki çeyiz tutkunları için :34:

Ah canim ben kücük bir ülkede yasiyorum, bu arada istedigim parcalari bulmakta cok zorlaniyorum. :50:
Bende careyi Türkiyeden begenip kuzenime aldiriyorum, o da sagolsun alip posta yolu ile bana ulastiriyor :69:

Kızlar bugün ayşegülümle tanıştıkk ve çok keyifli vakit geçirdik birlikte :16:

Yemek yedik birlikte ve mağaza mağaza dolaştık güzel ciciler aldık :16:

Yarın detayları topikte inşallah :34:

Ah canim ben kücük bir ülkede yasiyorum, bu arada istedigim parcalari bulmakta cok zorlaniyorum. :50:
Bende careyi Türkiyeden begenip kuzenime aldiriyorum, o da sagolsun alip posta yolu ile bana ulastiriyor :69:

Hangi ülkede yaşıyorsun ki tatlım :26:

Olsun bak en azından kuzenin beğendiklerini alıp yolluyormuş sana ne güzel :16:

Kızlar bugün ayşegülümle tanıştıkk ve çok keyifli vakit geçirdik birlikte :16:

Yemek yedik birlikte ve mağaza mağaza dolaştık güzel ciciler aldık :16:

Yarın detayları topikte inşallah :34:

AAAAAAAAAAAAA
:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::54:
cok kiskandimm :47::47::69:

Özlemcim silikon kek kalıplarını nerden aldın? Ben tantitoniden bakıyorum da çin meşeli diyor aklım karıştı. :44: Sonuçta silikonun da kalitesi önemli.
Bir de 6lılar ve 15liler arasında kararsız kaldım, 15liler çok mu küçük, sende vardı sanırım:26:

Back
X