Özlem'in çeyizi

Özlemcim silikon kek kalıplarını nerden aldın? Ben tantitoniden bakıyorum da çin meşeli diyor aklım karıştı. :44: Sonuçta silikonun da kalitesi önemli.
Bir de 6lılar ve 15liler arasında kararsız kaldım, 15liler çok mu küçük, sende vardı sanırım:26:

Canım ben bir tane 15li aldım pembe olan, 6lı paket halinde satılan gül formlu olanlardan da aldım iki paket,

Kalpli olandan da alıcam 6lı paketlerden 2 tane ama daha zamanı var,

Tantitoni den alanlar memnun ama yine de dikkat etmek lazım..

Her markanın silikonuna güven olmaz bence :31:

Ayşegüle ilk buluşmamızın anısına kendimize aldığımız mudo kupalarımız :16:

$IMG_2476.webp $IMG_2478.webp

Bunları da tedy gördük ayşegülümle, ben çift aldım amerikan servisi olarak kullanıcam inşallah :16:

$IMG_2480.webp

Bunlar da benim kupa koleksiyonuma bu ay eklenen güzellikler :16:

$IMG_2399.webp $IMG_2400.webp

Canım ben bir tane 15li aldım pembe olan, 6lı paket halinde satılan gül formlu olanlardan da aldım iki paket,

Kalpli olandan da alıcam 6lı paketlerden 2 tane ama daha zamanı var,

Tantitoni den alanlar memnun ama yine de dikkat etmek lazım..

Her markanın silikonuna güven olmaz bence :31:

Ben de hiç kötü yorum duymadım bu yüzden tantitoniden almak istedim, detaylarını okuyunca sana sormak istemiştim canım.
Sanırım alacağım:52: Teşekkür ederim

ooo ama olmazki herşey ayşegülle herşey ayşegülle :23::33:
Yine harika şeyler almışsınız, bayramda nasipse istanbuldayımmmm eminönü ilk duragım olucak :51:

Yine harika şeyler almışsınız, bayramda nasipse istanbuldayımmmm eminönü ilk duragım olucak :51:

canım sende gel senle de alalım böyle şeker şeyler:)))

özlemcimmm çok güzel aldıkların nede olsa beraber aldık:1: zevkli bir hatunla alışveriş yapmanın tadı bir başka oluyor:)

Ben de hiç kötü yorum duymadım bu yüzden tantitoniden almak istedim, detaylarını okuyunca sana sormak istemiştim canım.
Sanırım alacağım:52: Teşekkür ederim

Tantitoniden alıp kullananlar memnunlar canım onlar adına tavsiye edebilirim sanırım :31:

canım sende gel senle de alalım böyle şeker şeyler:)))

özlemcimmm çok güzel aldıkların nede olsa beraber aldık:1: zevkli bir hatunla alışveriş yapmanın tadı bir başka oluyor:)

Gözdecim bayram tatilinde ben burda değilim maalesef ama buradayken gelirsen şayet senle sıkı bir çeyiz turu yapabiliriz :32:

Tanıştırayım kızlar, sevdiceğim ve beni temsil eden hoşgeldiniz kapı süsüm ❤

$IMG_2267.webp

canım yeni çeyizin çok şekermiş güle güle kullan:) kız bu şekeri kapıdan çalmasınlar:1::1:

Back
X