- 5 Eylül 2012
- 2.620
- 146
- 363
özleeeemm kalpten götürcen sen beniii... Bunlar çok şirinler, benim istanbula gelmem lazıııım
Çok güzeller fıstığım güle güle kullan.Ne koycan bu güzelliklere, patates, soğan mı?
Gelecek zamanım olsa keşke fıstığım...Şu okul insanın ne çok zamanını alıyor, öğretmenlerin de şöyle arada izin kullanma hakkı olsa
Senin bu özelliğini de seviyorum kuzum, ben olsam kıymaz kaldırırım, yaşamayı, kendini sevebilmeli insan
Bi de kuzum topiğimde sordum ama kims bakmadığında cevap alamadımŞimdi benim konumda resimlerimin bir kısmı eklenti halinde olmuş görmüşsündür ve bazıları görünmüyor. Bunu nasıl düzeltebilirim
![]()
Nihanım normalde kıyamam diyordum ben de ama sonuçta henüz evlilik yok gündemimde, ne zaman evleneceğim Allah biliyor vaktini, o vakte kadar kapalı kutularda tutmaktansa bekar evimde ihtiyaç duyduklarımı kullanmaya başladım

Soruna gelince, eklenti ekle bölümüne geliceksin aşağıda yer alan, orada daha önce eklediğin resimlerin listesi görünüyor,
Eklenti halinde eklenmiş link olarak görünenleri tekrar aşağıya sürükle ve üzerindeki kutuları işaretle ve içeriğe ekle de,
Belki bu şekilde denersen problem çözülür