sana birşey anlatayımmı ,evlenmişim 2 yıl olmuş 2 yıldır ilk günden beri bebek hasreti ile yanıp tutuşuyorum ,
kapı komşum pınar ,herşeyimi paylaştığım canım dediğim arkadaşım ,tüm sıkıntılarımı anlattığım ,hatta bebeğim olmadığı için sızlandığım arkadaşım,7 yıl çocuğu olmamış tüp bebekle ikizleri olmuş 2,5 yaşındalar henüz ,
çocuk hasretimi onlarla gideriyorum ,onları seviyorum hep ,oda beni anlıyor ,benim yaşadıklarımı yaşıyorsun sabret diyor teselli ediyor ..
beni kendi doktoruna yönlendiriyor ,tedavilerim başlıyor ,bunları da onunla paylaşıyorum hep ,
bir gün bir yere oturmaya gidiyoruz ,tanımadığım kadınlarda var ,pınarın kızı benim kucağımda oturuyor ,oğlu kendi kucağında ,bir kadın yaklaşıyor sevmeye ,ne güzel şeysin sen ,adın ne bakalım ,annene mi benziyorsun sen diyor ,fakat pınar aynen bir panter edasıyla atlıyor ve kızını kucağımdan alıyor ,hayır onun annesi benim onun adı melis diyor.
ve ben orda mahvoluyorum ,ben kadına benim kızım değil dememe fırsat vermeden kapıyor çocuğu kollarımdan ,
bana destek olan yardım etmeye çalışan fedakar anne pozlarındaki arkadaşım bana bunu yapıyor ..
en yakınım dediğim kişi ,herşeyimi ,çektiğim sıkıntıyı bilen kişi ,
tevekkül ediyorum ,allaha sığınıyorum ,allahım bana melis kadar güzel ,bukle bukle saçlı ,tombiş bir kız nasip et diye yalvarıyorum ,o ay hamile kalıyorum 9 ay sonra bir kızım oluyor ,şu anda bukle bukle saçlı tombiş ve adı melis :)
neden anlattım bunu biliyormusun ,sadece allaha sığın o en hayırlısını verendir ,o doğru zamanı bilendir ..
o günden sonra asla o kadınla görüşmedim ,hamile kalınca taşındım ordan..
sende kulak asma ortalıktaki laflara ,biliyorum çok zor ben yapamadım ,çok üzüldüm ama sen yap sabret tamammı arkadaşım ..