Özlüyorum özlüyorum özlüyorum...

Basiniz sağolsun Allah sabir versin. Ölüm hepimizin basina gelecek ama genede cok cabuk unutuyoruz..
Hayat devam ediyor diyip yiyip icip gulup egleniyoruz birsekilde. Bir gun bizimde basimiza gelecegini dusunmeden.

Rabbim sabirlar versin.
Psikolojik destek alsaniz belki bi nebze rahatlarsinz diye dusunuyorm.. herkesin aciyla bas etme yolu farklidir. Ben aglarim sen susarsin bir baskasi olmamis gibi davranr. O yuzden insanlara takilmayin. Herkes kendi acisini bilir..

Başınız sağolsun. Allah sabır versin.
Ne denilebilir ki? O kadar vicdansız bir toplum olduk ki.. Başkalarının acılarıyla mutlu olmaya başlandı. Allah böyle insanları ıslah etsin..

Başınız sağolsun. Daha acınız çok taze, bu derece üzgün olmanız çok normal. Diğer insanlara gelince, çekiniyorlardır. Ne diyeceklerini bilemediklerinden istemeden saçmalıyorlar. Baş sağlığı dilwrsem acaba yersiz olurmu, hatırlatıp üzmüş olurmuyum, normal davranayım bari ...gibi düşünceye sahip olabilirler. Tanıdıklarında üzlüyordur ama nasıl davranacaklarını bilmiyorlardır. Genc yaşta birinin çok sevdiği eşini kaybetmesi durumunda bende bocalardım herhalde.

Mekani cennet olsun esinizin, Allah merhametle muamele etsin insallah.cok uzuldum gercekten
Bence acinizin ustunu ortmeyin,sanirim hala kabullenme surecine gecemediginiz icin aglama atagi geldi.
Arkadasim annesini kaybetti 2 sene oluyor, yeni yeni duzeldi gibi, 3 -4 ay duzelmek icin cok az bir sure.
Aciniz hep olacaktir ama zamanla kabuk baglayacak bu kadar caniniz yanmayacak.
Cok zor Allah yardimciniz olsun.

Acını gerektiği gibi yaşamalısın aglamaksa feryatla yada her ne şekilde olursa olsun ...Benim ablamı eşi öldüğünde dik dur günahtır bağırma diye susturdular hâlâ pismandir ki acimi insanların yüzünden yaşayamadım diye

Ne kadar yanlis.. insanlari boyle bir zamanda neden rahat birakmazlar ki rahatca acisini istedigi gibi yasayabilsin. Sizin de basiniz sagolsun. Ben de tam tersini yasamistim gözümün icine bakıyorlardı agliyor muyum diye. Bagirmalar, cagirmalar, kendini yerden yere atmalar.. kendimi sorgulamaya basladim ben niye boyleyim neden onlar gibi olmuyorum diye.. herkesin aciyi yasama sekli farkli oysaki.

Canım benim biliyorum açın çok taze ne söylesem kar etmeyecek ama gercekten sabredeceksin Allah'a yerini mekanını cennet etsin seni de evladına bağışlasın .

Allah sabır versin
Ne etkiyle ne kv kp ile konuşmak zorunda değilsiniz böyle moralinizi bozuyorlarsa uzaklaşın bir süreliğini
Yattığı yer cennet olsun ne sebepten vefat etti eşiniz

Allah sabır versin ...

Acının tarifi olmaz derler sen yüreğine gömdün diğeri kendini yere attı mesela asla kendini onlarla kıyaslama sen hayat arkadaşıni eşini kaybettin evlat sorumluluğuyla basbasa kaldın Allah dayanma gücü versin inşallah

Hepinizden Allah razı olsun. Evet şimdi biraz daha iyiyim. Ama hiçbirşey eskisi gibi değil. Hani gündüz değilde akşam herkesin eşi gelir ya işte o vakitler benim için çok zor oluyor. Ah birde insanları pat diye bozma huyum olsa icimdekini soyleyoversem nasıl rahatlayacağım. Insanlar gerçekten çok acımasız olabiliyor . Yeni farkettim. Çıkardım beni rahatsız eden insanları aramıyorum sormuyorum daha rahatım.Bu arada çalıştığım kurumun daha doğrusu başlayacağım yeniden uzun bir zaman yoktum. O kurumda psikolojik destek veriyor. Ücretsiz terapi benim için iyi olacak. Ilıca tedavisi görmek istemiyordum çünkü

en azından öldüğünde üzülebileceğiniz yani sevdipiniz bir eşiniz olmuş. onun sevgisi sizi ayakta tutmalı. sevildiğini bilmek insana kuvvet veriyor.
eşim beni öyle ağlatıyor öyle kırıyor ki ben bazen diyorum ki acaba eşim ölse üzülür müyüm?

Allah yardımcın olsun. İnsanın hayat arkadaşını kaybetmesi kimbilir nasıl zordur. Şu an çok hassas bir dönemdesin ve bazen insanlar karşısındakinin psikolojisini hiç düşünmeden konuşabiliyor. Art niyet gibi görünmedi bana yazdıkların ama sen çok yarmalısın şu an. Ayrıca niye dik durdun ki. Gerek yok. Acın varken ağlayıp bağırıp cagirmalisin. O zehri mümkün olduğu kadar çıkarmalısın. Dik durdun diyezci hafifletiyor tam tersi zamaninda aglayamadigin, hatırladığın için bir süre sonra daha şiddetli patlıyor. Aynı bir volkan gibi.

Merhaba bende eşimi yeni kaybettim lütfen görüşebilir miyiz hiç iyi değilim

Basınız sağolsun Allah'ım rahmet eylesin Sizi cennetinde kavuştursunBende geçen Haziran'da babamı kaybettim ne kadar zor olduğunu nasıl ozlendigini başkalarının bı anlık mimiğinde onu görmeyi bı an sesini duyar gibi olmayı rüyada görmek için uyumayı çok iyi biliyorum o yüzden Rabbim size de çok sabır versin
Not:Bir gün herkesin başina gelecek herkes birilerini kaybedecek işte o zaman anlayacaklar sizi içleri yana yana.. Siz duanızı eksik etmeyin ve hayır yapın..

Merhaba bende eşimi yeni kaybettim lütfen görüşebilir miyiz hiç iyi değilim
Ah benim kuzum ya İnsan nasıl da teselli arıyor. Keşke elden birşey gelse teselli edecek bir söz bilsem bulsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…