düşüncelerim,hislerim nasıl ifade edilir?Çoğu kişinin en sıradan diye düşüneceği ama beni belki de tüm benliğimle tanımlayan cümle : Onu,annemi çok özlüyorum.8 ay önce ölümün benden aldığı annemi.Bunları söylemek kalbimi sıkıştırıyor,boğazımın düğümlenmesini sağlıyor,gözlerim yanıyor ve yanaklarımdan gözyaşlarının inmesine engel olamıyorum.Bazen tüm Dünya'ya her mutlu olana,belki de tüm annelere sahip olan çocuklara öfke duymama da engel olamıyorum.Bazen onunla bir kelime daha konuşabilme,onun gülümsemesini bir kez daha canlı görebilme isteğim dayanılmaz oluyor.Bazen ise kendimi çok yalniz hissediyorum.Birilerinin bana sarılmasını o muhteşem anne tavsiyelerini verip hayatımı kolaylaştırmasını istemiyorum;onun bunları yapmasını istiyorum.Ardından bunların bir daha bu dünyada olamayacak olması beni boşluğa düşürüyor;yaşamak için bir sebebim kalmamış,her şey anlamsızmış gibi geliyor.Yaşamak istemiyorum,ta ki en zor zamanlarında hastalıkla boğuşurken bile bana söylediği kelimeler,güçlü olmam için cesaretlendirmesi aklıma gelene kadar.İşte bunlar aklıma geldiğinde onun için yaşamalıyım diyorum.Ama bazen cidden çok özlüyorum.Hem de çok...