özluyorum sevıyorum gururum ne yapmalı?Yardım edın..

disikartal19037

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2015
20
5
Arkadaslar merhaba 4senelık ılskmden bahsedecegm.bız hem arkadas hem dost hersey olduk yanı bunlar ayrılmaz dersınız gorsenız.sevglmn kıskanclıkları bnm kıskanclklarm bıtmedı.yalnız benm arastırmalarm yoktu.kendısı yengec burcu ztn.herseyıj arastırır eder onume koyar.bugune kdr cok seyımı yakaladı yanı yalanımı bıraz ufak tefek tabı buyutulcek seyler bıle degıldı yanlıs anlasılmalar hep.kin tutmadı e fzla 1 hfta kalır barısırdık.ama bu deda sevgıllıelr gununden berı ayrıyız:KK43: önce ıslerı vardı haletmesı gereken.aramız 10dakıka fln.gorusvektık en son normal gorustuk.ıldısına gıtmesı gerekıyordu.kac kere evıne gttm aradm belkı 10000kere açmadı bıttı fln dedı.yıne bısyeler bulmus haspam.1ay snra fln ıl dısına gttgnı soyledı okulu ıcın.adamn babası yenı öldü.benm yaptgm yanlısklar ortada eyvallah ama en son guzel gorustk.ıyleyse nye gorustk! ben sinir krızlerı gecrdm ustuen gtmemem gerektıgınıj anladm.maddıyat konusuna gelınce kendısı okuyor ben calısıyorum uzakta oldugu kımsesı olmadıgı ıcın ona yardmlar ederm senelerdr.tabı karsılıklı o da bana ederdı.en son borc olarak alrm ama ayrıldk fln dedı.ben cok ısrar ettm atıyım dye.sora guvensın dıye telımn sıfresını verıstm..kımı arayp aramadgmı gorsun dıye.ok ver dedı.(hem ayrıluıyo hem ver dıyor) neyse ben 1haftadr elımı ayagumı cektm.sms btcek artık bana ulasamassn falan dedı ben cvp vermedm.telıme msj geldı web onlıne gırıs yaptınız dıye:) yaklasık 1hftadr sabahlarn 7sınde kalkıp bakıyor benı kım aramıs etmıs?para konusuna gelınce atmadm! aç şuan blıyorm.aç kalsn! ne yapmak gerekıyor bu durumlarda bır bayan olarak duygusal davranıyoruz.aglıyorum paso ınanılmaz ozledm onu:KK43:((((( hıc barısmıcaz mı ne bılım bu kadarı fazla deglmı sesının bıle duymuyorm 5senemı verdıgım askımaa....

Hadi sesli harfi paragrafı falan geçtim de insan noktadan sonra boşluk bırakır be bacım

.telıme msj geldı web onlıne gırıs yaptınız dıye:) yaklasık 1hftadr sabahlarn 7sınde kalkıp bakıyor benı kım aramıs etmıs?

Gülücük yapmışsınız da...

Bu iyi bir haber mi?

Sabahların yedisinde kalkıp kontrol edince ne oluyor?

Taş atıp da kolu mu yoruluyor?

İletişim kurmak yerine takip etmek...

Oldukça çocukça ve anlamsız bir hareket bu.

para konusuna gelınce atmadm! aç şuan blıyorm.aç kalsn! ne yapmak gerekıyor bu durumlarda bır bayan olarak duygusal davranıyoruz.aglıyorum paso ınanılmaz ozledm onu:KK43:((((( hıc barısmıcaz mı ne bılım bu kadarı fazla deglmı sesının bıle duymuyorm 5senemı verdıgım askımaa....

İnsan sevgilisinden böyle bahseder mi?

Evladına kızıp para yollamayan Hulusi Kentmen gibi.

Sizin para yollamamanızla aç kalacaksa...

Karnı doymaz onun zaten.

Öğrenci de olsa yarı zamanlı çalışsın vs.

Onun sizden para alacak konumda olması da...

Sizin "para göndermeyeceğim aç kalsın" demeniz de çok itici.

Yani "5 yıllık aşkım" demişsiniz ama iki sevgili gibi görünmüyorsunuz buradan.

Son düzenleme:
Ben anladığım kadarına yazayım
Sen neden yalanlar söylüyorsun ki sevgiline, tepki vermesi, paranoyak olması doğal
Biri bana yalan söylese ben de açığını arar, araştırır dururum

hayr sadece ıkı arkadas gıbı yaardım edıldıgınde bekleyen arkadas gıbı yılların hatrı var.elbette kımsesı yok aılesı yok.oyuzdendır duygusal dusunmenızı dılerım saldırmadan once

Arkadaslar merhaba 4senelık ılskmden bahsedecegm.bız hem arkadas hem dost hersey olduk yanı bunlar ayrılmaz dersınız gorsenız.sevglmn kıskanclıkları bnm kıskanclklarm bıtmedı.yalnız benm arastırmalarm yoktu.kendısı yengec burcu ztn.herseyıj arastırır eder onume koyar.bugune kdr cok seyımı yakaladı yanı yalanımı bıraz ufak tefek tabı buyutulcek seyler bıle degıldı yanlıs anlasılmalar hep.kin tutmadı e fzla 1 hfta kalır barısırdık.ama bu deda sevgıllıelr gununden berı ayrıyız:KK43: önce ıslerı vardı haletmesı gereken.aramız 10dakıka fln.gorusvektık en son normal gorustuk.ıldısına gıtmesı gerekıyordu.kac kere evıne gttm aradm belkı 10000kere açmadı bıttı fln dedı.yıne bısyeler bulmus haspam.1ay snra fln ıl dısına gttgnı soyledı okulu ıcın.adamn babası yenı öldü.benm yaptgm yanlısklar ortada eyvallah ama en son guzel gorustk.ıyleyse nye gorustk! ben sinir krızlerı gecrdm ustuen gtmemem gerektıgınıj anladm.maddıyat konusuna gelınce kendısı okuyor ben calısıyorum uzakta oldugu kımsesı olmadıgı ıcın ona yardmlar ederm senelerdr.tabı karsılıklı o da bana ederdı.en son borc olarak alrm ama ayrıldk fln dedı.ben cok ısrar ettm atıyım dye.sora guvensın dıye telımn sıfresını verıstm..kımı arayp aramadgmı gorsun dıye.ok ver dedı.(hem ayrıluıyo hem ver dıyor) neyse ben 1haftadr elımı ayagumı cektm.sms btcek artık bana ulasamassn falan dedı ben cvp vermedm.telıme msj geldı web onlıne gırıs yaptınız dıye:) yaklasık 1hftadr sabahlarn 7sınde kalkıp bakıyor benı kım aramıs etmıs?para konusuna gelınce atmadm! aç şuan blıyorm.aç kalsn! ne yapmak gerekıyor bu durumlarda bır bayan olarak duygusal davranıyoruz.aglıyorum paso ınanılmaz ozledm onu:KK43:((((( hıc barısmıcaz mı ne bılım bu kadarı fazla deglmı sesının bıle duymuyorm 5senemı verdıgım askımaa....
Sizin en başta birbirinize guveniniz yok güven yoksa zaten mutlu olamazsiniz birde o uzakta araya daha çok soğukluk girmistir bence herkes yoluna baksin ben ilerisini parlak gormuyorum

bir ilişkide araya yalan giriyorsa,
sevgi, aşk bunların hepsi teferruattır. bir kere güven gitti mi seni bin kez affetse ne olacak ?
yalan öyle bir illettir ki bir girdi mi araya bi daha asla çıkmaz.
ki o sana yalan söyleyip seni kandırsa sen de ondan ayrılmak isterdin.
geçmiş yıllar , anılar umrunda bile olmazdı, olmak istemezdi.
bide bu taraftan düşünün isterseniz ?

Tercüme edecek olan var mı?

ilginçtir ama ben anladım :KK53:

şimdi bu hanım kızımız 4 senelik çıktığı varmış. Hanım kızımız arada kendince beyaz yalanlar filan söylemiş büyük ihtimalle sevgilisi de hep yakalamış ama affetmiş. Sanırım bu yakalanmalardan bunalmış olacak ki sevgililer gününden sonra terketmiş. Ama bence arada başka biri de olabilir. Bu kızcağızımız çalışıyor para kazanıyor ve sevgilisi (ya da eski sevgilisi- herşeyi de anlamadım çünkü :KK14:) öğrenci olduğu için ona maddi olarak yardım da ediyor. Şimdi ayrılıyoruz filan demişler birbirlerine ama kızımız çocuğa para göndereyim demiş, çocuk kabul etmiş. Bir de kızımızın web şifrelerini filan biliyormuş. İnternetten sürekli telefon hattını kontrol edip kim arıyor soruyor diye stalk yapıyormuş. aynı zamanda kızımız da parayı göndercem deyip göndermemiş çocuğun açlıktan ölmesini istiyormuş gibi birşey yazmış :p

özlemiş mesaj atsınmıymış :KK45:

valla da çevirdim :KK57:

X