• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özlüyorum .

miniyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
17
2
36
Bursa
Yaşım 16'ydı benim kaçtığımda çünkü önemli bir sebebim vardı kaçmak için ve beni yarı yolda bırakmadı .
Yanımdaydı beraber çıktık bu yola , bir kere bile başıma dert açma benim demedi .
Kaçtık , gittik , geldik .
Onlardaydım artık . Anneannesi , dedesi , yengesi , dayısı , babası , ablası . En önemlisi kendisi çok iyiydi bana . Fakat annesi bilinmiş '' kaynana '' portresinden asla cıkmadı . Demediğini bırakmadı . Söylendi de durdu .
Kendi evime geri döndüm . Sonra hepsi özür diledi . Geri dönmemi istiyorlar . Bende onu çok özledim . Kavga etmeyi , beraber uyumayı , yan yana televizyon izlemeyi . Elini omuzumda hissetmeyi çok özledim .

Onca şeye rağmen onun için geri dönmelimiyim ?
Birbirimizden vazgeçemiyoruz çünkü burada da mutlu değilim ..

Son düzenleme:
daha detaylı yazarmısın..16 yasındasın nereye kaçtın?niçin kaçtın?
çok küçük değilmisin?

Yaşım 16'ydı benim kaçtığımda çünkü önemli bir sebebim vardı kaçmak için ve beni yarı yolda bırakmadı .
Yanımdaydı beraber çıktık bu yola , bir kere bile başıma dert açma benim demedi .
Kaçtık , gittik , geldik .
Onlardaydım artık . Anneannesi , dedesi , yengesi , dayısı , babası , ablası . En önemlisi kendisi çok iyiydi bana . Fakat annesi bilinmiş '' kaynana '' portresinden asla cıkmadı . Demediğini bırakmadı . Söylendi de durdu .
Kendi evime geri döndüm . Sonra hepsi özür diledi . Geri dönmemi istiyorlar . Bende onu çok özledim . Kavga etmeyi , beraber uyumayı , yan yana televizyon izlemeyi . Elini omuzumda hissetmeyi çok özledim .

Onca şeye rağmen onun için geri dönmelimiyim ?
Birbirimizden vazgeçemiyoruz çünkü burada da mutlu değilim ..[/QUOTE

canım anladım ..ama şöyle dönebilirsin ayrı eve çıkmalısın evin içine gitme yani. evlisinz demi? peki eşin sennle aynı fikirdemi ? seni istiyomu bilgin varmı öğren yada konuşun anlaşın ayrı eve çıkın orta yl bulun yada hiç olmasın yani..

o da senin gibi hissediyorsa tabiki dönmelisin. kaynana yüzünden koca bırakılır mı. o kendi işine baksın.
karı koca olan sizsiniz.

Aynı hataların tekrarlanacağı şeyleri ortadan kaldırmadan dönmeyin. Mesela ayrı eve çıkmadan dönmeyin zira huylu huyundan vazgeçmez. 1 ay durur 2 ay durur eşinizin annesi yine sizi kötülemekten vazgeçmez. Şartlar sağlandığında dönersin.

ulasılamayan sey tatlıdır, birseye kolay ulasıyorsan o degerlı gelmez gozune. ınsan ılıskılerıde oyle canım. degerını onlara yansıtmalısın. ne kadar kıymetlı oldugunu bılmelıler. sewıyorsan vazgecme ama yasında cok kucukk.....

esinle ayri eve cikmalisiniz bence, o ne oyle butun sülale ayni evde!!!

Şuan kaç yaşındasınız?

Neden cümbür cemaat yaşıyorsunuz?

nikah yapıldı mı:26:
eşin kaç yaşında ne iş yapıyor:26:
daha açık yazda ona göre yorum yapalım:34:
ayrıca sen şuan kaç yaşındasın:26:

yorumlarınız için sağolun .
nikah yapıldı .
Biz zaten görüşmeyi bırakmadık hiç bizim aramızdaki bağ çok güçlü çünkü .
3 ay sonra da ayrı eve çıkıcaz zaten .
Benim için ne kadar ağladığını biliyorum yalvardığını biliyorum .
Ailem arkamda zaten ama ben herşeyin güzel olacağına inanıyorum .
Sizin fikirleriniz düşünceleriniz de önemli tabii ki .

Son düzenleme:
eşin kaç yaşında..........

Eğer ki eşinin yanında buluyosan huzuru,sevgiyi ve onunla mutluysan, boşver başkalarını tatlım. Hem ayrı eve de çıkıyormuşsunuz, umarım kayınvalidenin sık sık gelip gitmeyeceği bir ev olur ve huzur içinde yaşarsınız..

Ne kadar gençsiniz... Gencecik yaşınızda okumanız gerekirken evlilik yapmışsınız. Bu sorunların olması normal inş her şey çözülür.

çocuğum ne yapmışsınız siz.sen 18 o 20 daha askerlik var,ne iş yapıyor,geçinebilecekmisiniz ayrılınca:34:

Son düzenleme:
eşınle aranda kaynanan dısında sorun yoksa dönmelısın bencede ayrı kalmak anlamsız olmuşla ölmüşe çagre yok ıyı yada kötu bı sekılde devam edebılırsınız ya onunla yada onsuz bızım sölıyeceklerımız sadece bı fıkır ama önemlı olan senın kararın hakkında hayırlısı olsun canım

birde bebeği varmış,çocukların çocuğu olmuş,offff ya allah çocuklarımıza akıl fikir versin inşallah.inşallah konu sahibi de en doğru yolu bulur çok çok üzüldüm,hadi yaptınız birşey kaçıp evlendiniz birde bebek çok kötü olmuş:50:

tesekkür ediyorum yorumlarınız için .
ben o hatayı yaptım başka kimse yapmasın .

Back
X