1 ) Ozon Tıp Ankara
Adres : Cinnah Cad. No: 66/7 ÇANKAYA – ANKARA
Telefon : (312) 439 76 33
Fax : (312) 438 34 79
E-mail : info@ozontip.com
2 ) Oxozon Ozon Tedavi Merkezi
Adres : Cinnah Cad. 66/7 Çankaya/Ankara
Tel : 0312 439 76 33
Fax : 0312 438 34 79
3 ) Ozon Oksijen Tedavi Merkezi
Adres : Meşrutiyet Cad. 46/6 Kızılay/ANKARA
Tel : 0312 430 5902
Fax : 0312 430 5902
4 ) Akupunktur ve Ozon Terapi Merkezi
Adres:KIZILIRMAK CADDESI 51/4 KOCATEPE, CANKAYA
5 ) Biltıp Polikliniği
8. Cadde Güzelsu Sitesi
No:10/2 Çayyolu / ANKARA
Tel: 0312 240 53 38
Fax: 0312 241 12 62
6 ) Levent Karafakı
Ankara, Turkey
FLOZON Ankara'da Tel: 0312 418 31 08 Fax: 0312 418 31 09 Hakkımızda drleventkrfk@hotmail.com
araştırmalarım sonucu bu kdr bulabildm ama yaptıran birinin görüşünü dinlemek istiorum yok mu hiç yaa
Alıntı:
Valla ben iyi zayıfladım, ancak ben esas başka birşeyi önemsiyorum. uzun zamandır paxil kullanıyordum, güçlü bir depresyon ilacı. bana o ilacı bıraktırdı, depresyonumla daha çok ilgilndi, bunu halledersek kilo işi daha kolaylaşır dedi. ve dediklerinde haklı çıktı, uykum düzene girdi, iştahım ve özellikle tatlı krizlerim için solgardan bir iki ilaç verdi...sonra günlük yürüyüşler falan, epey zayıfladım. forma girdim, ama gene diyorum en büyük kazancım o ilaçtan kurtulmak oldu..çünkü hem kilo hem cinsel isteksizliğe neden oluyordu, şimdi çok iyiyim. ancak doktorum bana kasım ayına özellikle dikkat etmemi, depresyona yine girebileceğimi söyledi, dikkat ediyorum ben de..
ecemmm çok teşekkür ederim sana günümüzde senin gibi dost bulmak çok zorlaştı inan bu benim için çok iyi bir haber oldu yarın ilk işim hemen Ahmet Korkmaz hocayı aramak olacak,tekrar çok teşekkür ederim.Belki bende antideprasanlarımdan kurtulurum,beynimi düzeltebilirim.beyin frekanslarım da biraz sorun varda.
Düzgün çalışmıyor.Hissediyorum,ama birşeye çok pişman olup çok üzüldüğüm için oldu.İnşallah Ahmet hoca beni anlar,yalnız ve tek başıma bu işin içinden çıkamıyorum,5 yıldır,bir desteğe ihtiyacım çok var.Allah Doktorlarımızdan razı olsun Allah onların Yar ve yardımcısı olsun,Ozon tedavisine çok ama çok güveniyorum..Acil Beynimi düzeltmem gerek,kitap okuyamıyorum,gazete okuyamıyorum,konsentre bozukluğum var,ders çalışamıyorum.Kafamda sürekli düşünceler var,nazarda çok değiyor bana.Kıskananım da çok,gücüm de bir okadar az.Özgüven eksikliğim de var,herşeyi anlatıcam Ahmet Korkmaz hocaya.Şimdiden teşekkür ederim hocam.Gelişmelerden haberdar edicem.Hayat çok zor geliyo artık beynime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?