• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Ozon Yağı Mucizesi!

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Thebe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
4
1
0
İstanbul
mimik hareketlerimden kaynaklı kırışıklıklarım vardı. Bir ürün kullandım mucize gibi... İşin süper yanı ürünü yüzünüzde kullanamayacağınız nokta yok. Gözaltına bile sürebiliyorsunuz. Diğer kremlerin etkisini görememiştim ama lesexclusive hemen etki eden bir ürün. Tavsiye ederim herkese...

evet bende duydum etkisini görmek için deneyeceğim, denedikten sonra buradan da gelişmeleri sizlerle paylaşırım arkadaşlar

Les Exclusive inceleyebilirsiniz arkadaşlar sizlerde

mimik hareketlerimden kaynaklı kırışıklıklarım vardı. Bir ürün kullandım mucize gibi... İşin süper yanı ürünü yüzünüzde kullanamayacağınız nokta yok. Gözaltına bile sürebiliyorsunuz. Diğer kremlerin etkisini görememiştim ama lesexclusive hemen etki eden bir ürün. Tavsiye ederim herkese...

Mimik çizgilerin yok oldumu canım benim dudak kenarında sinirimi bozan ikitane çizgi var ne yaptıysam yok olmuyolar işe yararsa bende almak istiyorum

Gözle görülür şekilde bir değişim olmaya başladı tavsiye ederim. Çok fazla ürün gördüm ancak sanırım bu hepsinden iyi bu kadar çabuk ve iyi bir sonuç beklemiyordum

evet bende duydum etkisini görmek için deneyeceğim, denedikten sonra buradan da gelişmeleri sizlerle paylaşırım arkadaşlar

Les Exclusive inceleyebilirsiniz arkadaşlar sizlerde

Bu iki üye de yanı kişidir. Lütfen yazdıkalrını dikkate almayınız. Ürünün reklamını yapmaktadır !

İşte mucize bu !

ya baya reklam kokmuş ama gerçekten almış bir insan olarak ben kullandım ve memnun kaldım.Ama bende çizgi falan yoktu sadece cildim çok solgun gözüküyordu kalıp gibi makyaj yapıyordum saklamak için. Ozon mucizesini duymuştum daha önce başka bir ozon yağı markasının aldım ama feci kokuyordu tam bir boşanma sebebi:) sabah direk çarşafları yıkamak zorunda kaldım cidden ozon feci kokuyor.

ama ozon yağı lekelere kırışıklara konak hatta ağrılara bile iyi geliyor yalnız ben göz altına sürülmüyor diye biliyorum saygılar sevgiler hürmetler:)

Ben de 13 liraya ozonlanmış zeytin yağı aldım, yüzüme, ayaklarıma sürüyorum, harika bir şey. Üsttekiler neden ozonu karalayacağı besbelli bu harekete kalkıştılar bilmem, gerçekten kullananlar yazsın lütfen,
zaten herşey herkese yarayacak diye de bir şey yok.
Hepimizin cilt yapısı farklı sonuçta.

bende çok ürün kullanıyorum ozonla ilgili çokda memnunum tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X