• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri ozon yağı(ozonlanmış zeytinyağı) ile ilgili ufak bir tereddüt

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

bofgoong

papatya
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2013
222
9
26
Gaziantep
merhaba kızlar. benim cildimde birkaç problem vardı, ozon yağının cilt için çok iyi geldiğini duydum bugün aldım hatta bir kez de sürdüm. yüzümde eski sivilce izleri var, göz çevresi morluğu var yalnız yorgunluk, uykusuzluk vs.den değil genetik, sürekli var. ve göz altlarımda çizgiler oluştu kızlar bir de :25: kullanan arkadaşlar varsa cevap verebilir mi lütfen? tüm bu problemlere faydası oluyor mu? bir de benim tereddütüm şu ki tüylenme yapar mı? bunu dert ettim şimdi de kendime, sonuçta yağ bu. kullanan arkadaşlar aydınlatırsa çok sevinirim. sevgiler...

Merhaba ben kullanıyorum. Gayet memnunum. Güneş lekelerimi açtı. Yüzüme renk geldi. Tüylenme yapmadı. Hiç yüzümü almadım daha.

Ozon yagının herhangi bir yan etkisi yoktur arkadaşım kızkardeşimin cildi çok kötü idi şu an çok daha güzel,morluklara bile zamanla iyi geliyor

Benimde bu tür şeylere pek inancım kalmamıştı ama bir ozon yagını gördüm birde kendim tüy azaltıcı losyon kullandım çoooooooooooooook memnunum:nazar::32::52:

canım peki hangi tüy azaltıcı losyonu kullandın? yüz için mi kullandın losyonu? paylaşırsan sevinirim :)

Canım oglumla ugraşıyordum yeni geldim,şu an bu marka adını veremem sana ama özelden yazabilirim,kullandıgım losyonum tüm vücut yüzde dahil rahatlıkla kullanılan birşey,çokta memnun kaldım 2 ayda bir kuaföre gitmekten, 45-5o günde agda yapmaktan daha güzel ne olabilir
Sen bana özelden yazamazsın şu an 1oo mesaj hakkın dolunca görüşebiliriz ancak,yada burada yüz mesaj hakkını doldurabilirsin hemen:16:

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...si-doldurmak-isteyenlerin-paylasim-alani.html

Canım oglumla ugraşıyordum yeni geldim,şu an bu marka adını veremem sana ama özelden yazabilirim,kullandıgım losyonum tüm vücut yüzde dahil rahatlıkla kullanılan birşey,çokta memnun kaldım 2 ayda bir kuaföre gitmekten, 45-5o günde agda yapmaktan daha güzel ne olabilir
teferrruatını öğrenebilir miyik biz de:1::1:

Merhaba tüy azaltıcı losyonu özelden yazar mısın kuaföre gidip agda yaptırmaktan gına geldi:(:43::43:

Son düzenleme:
aa neymiş ki o losyon , birde vücudumuzun her yerinde kullanabiliyor muyuz , bilen birisi bana da mesaj atabilir mi rica etsem

Sen bana özelden yazamazsın şu an 1oo mesaj hakkın dolunca görüşebiliriz ancak,yada burada yüz mesaj hakkını doldurabilirsin hemen:16:

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...si-doldurmak-isteyenlerin-paylasim-alani.html

canım özelden gönderdiğin mesajı okudum. bu konuyu detaylı olarak araştırıcam başlığından okuyacağım konuyu. çok teşekkürler sana :34:

canım özelden gönderdiğin mesajı okudum. bu konuyu detaylı olarak araştırıcam başlığından okuyacağım konuyu. çok teşekkürler sana :34:

mrhaba canım bende ozonlanmıs zeytın yagı ve 4 yag karısımını daha zayıflamak ıncelmek ıcın streclenıp kullanıyorum ....

lekelere felan ıyı geldıgını bılmıyordum ... benımde catlaklarım var ınsallah onlarıda azaltır :25::25:

bırde su tuy azaltıcıyı bana mesaj atabılırmısın canımm ve yuz ıcın kullanılıyor mu ???

mrhaba canım bende ozonlanmıs zeytın yagı ve 4 yag karısımını daha zayıflamak ıncelmek ıcın streclenıp kullanıyorum ....

lekelere felan ıyı geldıgını bılmıyordum ... benımde catlaklarım var ınsallah onlarıda azaltır :25::25:

bırde su tuy azaltıcıyı bana mesaj atabılırmısın canımm ve yuz ıcın kullanılıyor mu ???

tabi canım sey_ren adlı arkadaş bana özelden msj yazmıştı hatta bu sitede de konusu var ürünün. özelden yazabiliyorsam bir deneyeyim canım :34:

Evet canım yüzede çok rahat uygulanıyor hem yumuşacık ediyor hem nemlendiriyor hemde çok güzel kokuyor
masaj yazıyorum özelden kızlar

Back
X