Bi arkadaşın dediği gibi 2 gündür burada bir şeyler yazıyorum, ( dur bakalım anlıycaz falan demiş zırvalıyor gibisine ) bir başka hanımefendi de özsaygısınızı kazanmanız için neler yapabiliriz şeklinde resmen yardım çağrıma kulak verdi. Benim amacım kimseyi kötülemek değil ben sadece yaşadıklarımı anlatıyorum öyle biri olmasam hayatımdaki insanı anlamaya çalışmakla 3 yılımı geçirmezdim ve bu süreçte özsaygımı demek ki kaybetmişim ve demek ki benim sorunum şu an bu ve işin içerisinden çıkmaya çalışıyorum ki buraya gelmişim hemcinslerimden yardım istiyorum. Nasıl olsa özsaygısını kaybetmiş bir de biz vuralım kafasındalar. Kim olduklarını gayet iyi biliyorsunuz ben 2 gündür buradayım 3 yıldır anlamamışım ama 2 günde burada nelerin döndüğünü anladım. Yani bu sadece kadın erkek problemi değil kadının kadına yaptığı bi psikolojik şiddet söz konusu yani insanlar buraya akıl almaya geliyor, kadınlar cidden burada görülme ihtiyacı hissediyor ki burada! Ben cinsellik yaşamıyorum diye hemcinsimden yatmak zorundasın gibi bir şey duyacaksam kimse bana istemediğin hiç bir şeyi yapmak zorunda değilsin deyip desteklemeyecekse gerçekten nereye gidiyor bu işin sonu? Aynısını anneniz yaşasa ona da yatmak zorundasın mı diyeceksiniz? Ne çıkarınız var ki bu işten benim meselemden? Amaç ne? Tamam sizin özsaygınız var tamam siz bunları yaşamadınız özsaygınız olduğundan. Cinsellik bir şeyleri düzeltmek için yapılmıyorsa, yatmak zorunda olduğunuzdan da yapılmaz!