- Konu Sahibi RedRobin19
erkek bebegimiz olacakmis . Ozturkce isim ariyorum. Heryerde benzer isimler konuyor cocuklara bazilari bay verdi artik. Akliniza gelen varsa paylasirmisiniz. Tesekkurler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erkek bebegimiz olacakmis . Ozturkce isim ariyorum. Heryerde benzer isimler konuyor cocuklara bazilari bay verdi artik. Akliniza gelen varsa paylasirmisiniz. Tesekkurler
Spizellacim senin kizdi dimi cinsiyet? Ismine karar vermissinizdir dimi? :) merak ettim Ozturkce bi isim mi koycaksiniz?Eşim erkek olursa bebeğin ismini alper koymayı düşünüyor
Türkçe kökenli ve anlaşılır
Mete diye bir isim yok aslında. Adamın adı "MoTun" o dönemin tarihi kayıtlarını Çin tutuyor. Ve sonra Çinliler ismi yanlış okuyor. Motun ismi oluyor Mete.Spizellacim senin kizdi dimi cinsiyet? Ismine karar vermissinizdir dimi? :) merak ettim Ozturkce bi isim mi koycaksiniz?
Konu sahibi:
Mete
Oguz
Alperen
Uygar
Mert olabilir
Nasil yokMete diye bir isim yok aslında. Adamın adı "MoTun" o dönemin tarihi kayıtlarını Çin tutuyor. Ve sonra Çinliler ismi yanlış okuyor. Motun ismi oluyor Mete.
Spizellacim senin kizdi dimi cinsiyet? Ismine karar vermissinizdir dimi? :) merak ettim Ozturkce bi isim mi koycaksiniz?
Konu sahibi:
Mete
Oguz
Alperen
Uygar
Mert olabilir
Super isim. Adiyla yasasin canim.Bebek kız olarak bizi büyük bir dertten kurtardı
Adı inci :)
Türkçe kökenli olsun istiyorduk çok şükür ki bulduk
Bebek kız olarak bizi büyük bir dertten kurtardı
Adı inci :)
Türkçe kökenli olsun istiyorduk çok şükür ki bulduk
Maalesef yok, kesin bilgi. Kaynak olarak aklıma ilk gelen Ahmet Bican Ercilasun, Türk Dili Tarihi kitabıNasil yok
E soylu, saygideger anlami bile yaziyor Ozturkce erkek isimler sozlugunde? Valla bilemem